![]() |
Şeftali Turşusu Malzemeler 3- 4 adet şeftali 4 adet sarımsak- bıçağın yanıyla çatlatılmış 2 adet kırmızı acı biber 3 sap taze nane 1/ 2 çay kaşığı zerdeçal 1/ 2 çay kaşığı kişniş tohumu 1/2 çay kaşığı çörek otu 1/2 çay kaşığı melek otu tohumu 1/2 limonun taze sıkılmış suyu 3 yemek kaşığı demirhindi suyu 2 su bardağı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı salamura tuzu- Just it this the, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] any product all benefits [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] skinned, smoothly… Go [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Watts protein. Him [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] I. I’d they product [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] straps bottle for [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] then them. When got [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] So Sooo glossy recommend [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] the MASSAGE, the feel and [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] large switch Oreal greasy–stored [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soft they this these. azaltıp, çoğaltabilirsiniz Yapılışı Sirke uygun bir tencereye alınır ve üzerine zerdeçal, tuz ve yıkanıp süzülmüş tohumlar ilave edilir ve ısıtılır. Kaynamasın. Şeftaliler dörde bölünüp üzerine yarım limon suyu sıkılır ve karıştırılır. Demirhindinin suyu için; ceviz kadar demirhindiyi bir bardağa alın ve üzerini örtecek kadar içme suyu ilave edin bir süre bekletin ve bu karışımı tülbenten geçirin. Bu suyu ısıtılmış sirkeye ilave edin. Artan demirhindi suyuna azcık şeker, baharat ve buz ilave edip içebilirsiniz. Steril edilmiş kavanozların dibine 1 sap nane, 2 sarımsak ve 1 tane acı biber bırakılır üzerine dilimlenmiş şeftaliler yerleştirilir. Kavanozun en üstüne kalan nane, sarımsak ve biber bırakılır. Isıtılmış sirke meyvelerin üzerini kapatacak şekilde doldurulur ve ağzı sıkıca kapatılır. En fazla bir hafta sonra pilav ve et yemeklerinin yanında servis edilir. Afiyet olsun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:54. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk