![]() |
Çubuk Usulu Lahana Turşusu 1 adet ufak lahana 1 adet havuç 8 diş sarımsak 2 defne yaprağı 1 kahve fincanı sirke 1 tatlı kaşığı limon tuzu 1 tatlı kaşığı tane karabiber 2 çorba kaşığı kaya tuzu Yarım demet dereotu Su Yapılısı Lahananın dışda bulunan bir kaç yaprağı alınır. Sonra limon büyüklüğünde parçalara kesilir. Kavanoza lahananın yarısı yerleştirilir. Daire doğranmış hauç konur. Sarımsağın, tuzun, karabiberin, dereotunun, defne yaprağının yarısı bırakılır. Kalan lahana ve kalan malzemeler yerleştirilir. Sirke, limon tuzu, su ve karabiber konur. Kapak sıkıca kapatılır. Üç hafta sonra tüketilebilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:53. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk