![]() |
Beşamel Soslu Enginar Beşamel Soslu Enginar Malzemeler 5 enginar 2 tavuk budu 1 kase mantar 2 soğan 3 diş sarımsak 2 defne yaprağı Tane karabiber Sıvı yağ Tuz Beşamel sos için 1 su b. süt 1 çorba k. söke Un Sıvı yağ Tuz Karabiber Muskat Üzeri İçin Kaşar peyniri Yemeğin tarifi Büyük bir tencereye su koyun. Yıkanmış ve ayıklanmış enginarları koyun. Tavuk butlarını ve mantarları doğrayın. Soğanı ve sarımsağı doğrayın. Ayrı bir tencereye sıvıyağ dökün. Soğanı ve sarımsağı koyun ve karıştırın. Defne yaprağını ve mantarı sırayla ekleyin. Son olarak tavuğu, tane karabiberi ve tuzu ilave edip karıştırın. Enginarlar suyunu çekip pişince fırın kabına dizin. Tavuklu karışımı enginarların içine doldurun. Beşamel sosu için Sütü, unu, sıvıyağı ve baharatları koyup karıştırarak pişirin. Harç koyduğunuz enginarların üzerine sosu dökün. Kaşar peynirini rendeleyin ve üzerlerine tepeleme koyun. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında peyniri eriyip kızarana kadar pişirin. |
Cevap: Beşamel Soslu Enginar Enginar kalp ben |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:35. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk