IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   TV Programları (https://www.ircforumlari.net/tv-programlari/)
-   -   O SES TÜRKİYE'DE MURAT BOZ'UN GÖZYAŞLARI (https://www.ircforumlari.net/tv-programlari/557860-o-ses-turkiyede-murat-bozun-gozyaslari.html)

Violent 17 Aralık 2013 19:58

O SES TÜRKİYE'DE MURAT BOZ'UN GÖZYAŞLARI
 




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


O Ses Türkiye de yarışmacılar tüm hünerlerini sergilemeye devam ediyor. Gecenin en çok konuşulan birebir performansı ise Soyhan ve Özhan'ın performanslarıydı.

O Ses Türkiye tüm hızıyla devam ederken her geçen gün finale yaklaşılıyor. Ebru Gündeş'in takımından Soyhan ve Özhan birebir performanslarda karşı karşıya geldiler.

Soyhan 'Kadınım' adlı parçayı seslendirdi. Soyhan'ın performansı sırasında Gökhan kendini tutamayarak adeta çığlık attı. Soyhan'ın inanılmaz performansı karşısında Murat Boz gözyaşlarına hakim olamazken Hadise'de inanılmaz etkilendiğini söyledi.

Özhan ise 'Ben Seni Arayamam' adlı parçayı seslendirdi. Özhan'ın performansı hakkında yorum yapan Gökhan, performansına bayıldığını ve rockı sonuna kadar hissettiğini belirtti.

İki yarışmacı arasında seçim yapmakta zorlanan Ebru Gündeş ses koçundan yardım istedi. Ses koçu ile yaptığı küçük görüşme sonrası yoluna Soyhan ile devam etme kararı aldı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net