IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Haziran 2012, 23:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Twitter Haber İçeriklerine Tweet'lere Aktarıyor





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Özellikle içerik siteleri için Twitter internetin en önemli trafik kaynaklarından biri haline geldi. Kullanıcılar 140 karakterle sınırlı tweet’ler içerisinde yer alan bağlantılara tıklayarak ilgi siteyi ziyaret ediyor ve web sitesi sahiplerine de önemli oranda trafik sağlıyor. Fakat Twitter’ın resmi blog’unda yayınlanan duyuru ile birlikte artık bu durum değişmeye başlayacak çünkü Twitter, ilgili içeriklerin önemli bir kısmını artık tweet’lerin içerisinde görüntüleyecek.
Şu an için Time, WSJ, NY Times ve ----------- gibi önemli yayıncılarla iş birliğine giden Twitter, bu yayınların bağlantılarını içeren tweet’lerde sadece kısa başlık ve bağlantı dışında daha uzun metinler, fotoğraflar ve -----ların da yer almasını sağlayacak.
Tweet’lerdeki bağlantıların içeriğini görmek için Twitter.com veya mobile.twitter.com üzerinde yer alan “genişlet” özelliğini kullanmak yeterli olacak. Bu sayede Twitter çok daha zengin bir içerik kaynağı haline gelmiş olacak.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Tabi ki Twitter’ın amacı içerik sitelerine yönlendirdiği trafiği azaltmak ve içerik tüketimini kendi sitesi üzerinde tamamlamak değil. Twitter bu sayede hem kullanıcılarına daha zengin bir kullanım tecrübesi sunmayı, hem de kullanıcıların içeriğe ulaşmak yani tweet içerisindeki bağlantıya tıklamak için daha fazla motivasyona sahip olmasını hedefliyor.
Bu nedenle şu an için detayları çok net olmasa da, örneğin makalelerin tamamı Twitter üzerinden okumak yerine başlığın yanı sıra artık bir paragraflık spotunu da görmek mümkün olabilecek. Bu sayede kullanıcılar gerçekten ilgilendikleri içerikleri kısa başlığa göre değil, bir paragraflık içeriğe göre karar verebilecekler.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İlgili blog yazısını kaleme alan Michael Sippey, kısa zaman içerisinde aynı özelliğin Twitter’ın iPhone ve Android uygulamalarında da kullanılmaya başlanacağını söylüyor. Ama Twitter’ın sahibi olduğu TweetDeck ve diğer üçüncü taraf Twitter istemcilerinde bu sistemin nasıl çalışacağı henüz belirsiz.


Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aktarıyor, haber, içeriklerine, tweetlere, twitter, İçeriklerine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tek Tweet 8 bin dolar! Sue Haber Arşivi 3 17 Mayıs 2012 09:59
Flaş!.. Twitter’da açtiği hesabinda hiç tweet görünmemesine rağmen 1,5 milyonu ... PauL Haber Arşivi 0 12 Ocak 2012 16:19