IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Twitter Haberleri (https://www.ircforumlari.net/twitter-haberleri/)
-   -   Twitter’da neden az takipçiniz var (https://www.ircforumlari.net/twitter-haberleri/553067-twitter-da-neden-az-takipciniz-var.html)

coquettishness 13 Kasım 2013 13:23

Twitter’da neden az takipçiniz var
 
Twitter son yıllarda gelişmekte olan ve insanların 140 karakterle düşüncelerini ifade ettikleri bir sosyal ağ. Twitter kullanıcısı bir kişiyi takip edip etmeyeceğini sadece bir saniye kadar düşünür. Sadece profile yapılan kısa bir göz gezdirme göze çarpan bir kaç twit okuma ve karar.
Twitter’da çok takipçisi olsun isteyenler için daha doğrusu Twitter’da az takipçisi olanlar için yapılmış bazı tespitlerden bahsedeceğiz.
İlk öncelik profilinizde. Resim, isim, kendiniz hakkında yazdığınız kısa bir metin, yaygın olarak yer ya da web site. Özet şeklinde olması gereken bu kısımdaki her şey kullanıcının sizi takip edip etmemesi için bir çok neden verebilir. Yazdıklarınız gerçekten ilgi çekiciyse okunaklı yazılması önemli bir konu.
Sosyal medya guru gibi görünmemek için profilinize hayali şeyler yazmayın. “Uyku uzmanı”, “Ninja” gibi ifadeler çoğu zaman insanların sizi ciddiye almamasına neden olur.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net