IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Twitter Haberleri (https://www.ircforumlari.net/twitter-haberleri/)
-   -   Twitter Dünya Kupası'na Hazır (https://www.ircforumlari.net/twitter-haberleri/596149-twitter-dunya-kupasina-hazir.html)

SeckiN 12 Haziran 2014 13:40

Twitter Dünya Kupası'na Hazır
 
Derbi maçlarda bile adeta tweet patlaması yaşayan Twitter, son dünya kupasından bu yana altyapısının nasıl değiştiğini yayınladığı bir videoyla hatırlattı.

Artık başlamasına neredeyse saatler kalan 2014 Dünya Kupası'nın en hararetli geçeceği yerlerden biri hiç şüphesiz anlık gönderi paylaşım servisi Twitter. En popüler sosyal ağlardan biri olan Twitter'da her milletten insan, televizyonda izledikleri maçlarla ilgili gözlerini ekrandan ayırmadan, "elinde tweet" fikir beyan edecek.

Twitter da en keyifli Dünya Kupası etkinliğinin kendi üzerinden takip edileceğini hatırlatırcasına bir video paylaştı. #WorldCup hashtag'iyle maçlar boyunca kullanıcılara paylaşım kapılarını açan Twitter, bu kez teknolojik anlamda altyapısına fazlasıyla güveniyor.

Farklı cihazlarla Dünya Kupası keyfi sunduklarını belirten Twitter ekibi, yeni oluşturulan profillere favori Dünya Kupası ülkesini ekleme olanağı da sunuyor. Hashflag adı verilen sistem ile #WorldCup ve #WorldCup2014 ile ilgili tweet'lerden örneğin sadece Brezilya maçlarıyla ilgili olanları ayrı bir listede görüntülemek mümkün oluyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net