IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Twitter Haberleri (https://www.ircforumlari.net/twitter-haberleri/)
-   -   Twiiter'a Artık GIF Görsel Ekleyebilirsiniz (https://www.ircforumlari.net/twitter-haberleri/597305-twiitera-artik-gif-gorsel-ekleyebilirsiniz.html)

Zen 19 Haziran 2014 15:13

Twiiter'a Artık GIF Görsel Ekleyebilirsiniz
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bir çok sosyal ağ servisinde bulunan GIF uzantılı animasyon görselleri artık Twitter hesabınızda da paylaşabilirsiniz. Twitter şu sıralar sık sık yaptığı değişiklikler ile kullanıcılarını oldukça memnun ediyor. Son yeniliği olan GIF, yani hareketli resimler gençler arasında oldukça popüler.
Özellikle gençler tarafından oldukça komik görseller ortaya çıkaran GIF animasyonu şimdiden kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde kullanılmaya başlandı.
En az Vine servisi kadar ilgi çekecek olan GIF animasyonlarının en güzel yanı ise animasyona yazılar ekleyebilmek. GIF animasyonlarını Twitter üzerinden oynatılması konusunda paylaşılan GIF fotosunun üzerine yer alan Play simgesine tıklamanız gerekmektedir. Twitter'ın daha önceden bu özelliği devreye almamasının sebebi olarak Vine gösterilsede Twitter kullanıcılardan gelen talepleri geri çevirmekten bıkmış bir halde GIF desteğini tüm kullanıcılarına sundu.
veteknoloji


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net