IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By xena

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Haziran 2019, 07:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Twitter dijital para sektörüne göz kırptı




Twitterı'n CEO'su Jack Dorsey, Square Crypto olarak ifade edilen bu girişimin, sürtünmesiz (çevrimiçi ve çevrimdışı ödemelerde satın alma bariyerlerini en aza indiren) internet ödemeleri için bir altyapı sağlayarak ödeme emirlerini şirket operasyonlarına ekleyeceğini belirtti. Twitter ve Square şirketlerinin kurucusu, bu alandaki mevcut düzenlemelerin ve ortaklıkların Square'i yavaşlattığını kaydederek; söz konusu kripto altyapısının hayata geçmesiyle Squarein gelecekte karşılaşacağı birtakım engellerden kaçınabileceklerini umduğunu ifade etti.

İş modeli açısından bakıldığında Squarei'n bir internet şirketi gibi görünmediğini aktaran Jack Dorsey, bir internet şirketinin herhangi bir ürünü ya da hizmeti piyasaya sürebileceğini ve bunun dünyanın dört bir yanında ulaşılabilir olduğunu fakat söz konusu ödeme sistemleri olduğunda işlerin böyle yürümediğini vurguladı. Ödeme sistemleri alanında girilen her pazarda düzenleyici kurumlara dikkat etmek ve yerel bir oyuncu ile iş birliği yapmak gibi gereklilikler olduğunu anlatan Dorsey, bunun da yeni pazarlara giriş sürecini oldukça yavaşlattığının altını çizdi.

Yazılım mühendisleri ve bir tasarımcıdan oluşan Square'deki bu küçük ekibin Dorsey ile doğrudan bağlantılı olarak çalışması planlanıyor. Ekip kripto para alanında açık kaynaklı bir çözüm sunmak için çaba harcayacak.


DHA

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
tweet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Facebook kripto para birimi Libra ve dijital cüzdan Calibra’yı tanıttı Allecra Facebook Haberleri 0 18 Haziran 2019 15:34
Dijital yerli? Dijital göçmen? Dijital melez? Siz kendinizi hangi grupta görmektesiniz? Hesna IF Anketler 0 19 Temmuz 2018 01:56
Atiye oyunculuğa göz kırptı Zen Haber Arşivi 0 14 Mayıs 2013 19:13
3G mi? Koreliler 5G'ye Göz Kırptı! xLine Cep Telefonlar 0 01 Kasım 2009 18:54