IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Unreal IRCd (https://www.ircforumlari.net/unreal-ircd/)
-   -   Root Admin & Net Admin Sorunu (https://www.ircforumlari.net/unreal-ircd/316038-root-admin-amp-net-admin-sorunu.html)

deneme1 18 Şubat 2010 05:14

Cevap: Root Admin & Net Admin Sorunu
 
tamam hacı senı beklıyorum

toXic 18 Şubat 2010 10:49

Cevap: Root Admin & Net Admin Sorunu
 
Bahtiyari cok beklersin 4 aydır oyun oynuycaz hala bekliyom ben. :D

10 12 dosya falan var zaten (techadminden biliyorum) Sende haklısın kafan karısır dosya oldugu icin 3.2.7 ve daha üst versiyon yüklersen daha iyi olur gelişme açısından 3.2 ler tarih oluyor :)

Turkeri 18 Şubat 2010 20:02

Cevap: Root Admin & Net Admin Sorunu
 
Alıntı:

SaNaLLoRd Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1040324713)
nıck e aıt acıklama yapabılırsın forumda root admınle net admın aynı yetkı demısler alakası yok flagları aynıdır ama root la net aynı dııldır en basıt yolu host serv ıle root a aaıt host yazarsın .

Root ile Netadmin in Root un admin listesinde oynama yapabilmesinden hariç ne farkı var söylermisiniz?

toXic 18 Şubat 2010 20:50

Cevap: Root Admin & Net Admin Sorunu
 
services adminde oynama yapabilir hatta değiştirirsen servicesoper bile. UnrealIRCd yapimcilari düşünmemiş root admini ama bu sekil daha güzel.

Turkeri 19 Şubat 2010 06:41

Cevap: Root Admin & Net Admin Sorunu
 
toXic yani aralarında hiç bir fark yok değilmi :)

toXic 19 Şubat 2010 11:55

Cevap: Root Admin & Net Admin Sorunu
 
Şöyle söyleyim bir fark olusturmasi senin elinde zaten Yeni Bir Tanımlama Olucaktır IsRootAdmin diye, hatta basit bir örnek vereyim -> Sajoin'i operlere aciyorsun ya sadece root erişimi yapabilirsin bunun gibi bircok fonksiyonu bu sekilde root admine özel yapabilirsin.

ÖNEMLİ OLAN BEYİN GÜCÜ ;)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk