IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Aralık 2005, 12:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye'deki uydu alıcılarının, üreticileri ve web adresleri:.




Geçtiğimiz yıl CeBit Broadcast Cable & Satellite 2004 fuarına katılan firmalardan sadece “Uydu” sektöründe üretici, ithalatçı konumundakiler firma ismi web adresleri ve markaları ile aşağıda harf sırasına göre verilmiştir.

İzmir Çiğli’de kurulu Aktis Elektronik Sanayi ve Ticaret () STB alıcılar geliştiren ve pazarlayan öncü OEM firması. SAR Elektronik Firmasının ürettiği PILOT marka uydu alıcıları ile fuarda idi.

Ar Elektronik( ) de İzmir Işıkkent’de kurulu ar-ge bölümü olan bir kuruluş. Elektronik devre tasarım ve üretimi konusunda Arçelik A.Ş’nin yardımcı sanayisi, Vi-Ko A.Ş.’nin elektronik partneridir. PROTOKOL markasıyla 500 değişik cihaza ait uzaktan kumandalar, RF modülatör, RF kontrollu prizler ve kapı sistemleri, ayrıca LNBF, DiSEqC sviç, multisviç üretimi var.

ARAL İthalat Ltd., ( ) ASAHI marka ev cihazları ile İstanbul’da uydu sektöründe Star Com ile calışıyor.

AS-FA İthalat Ltd. ( ) Ankara’da bu yıl ACIKO markası ile uydu alıcıları pazarına girmiş.

Atlanta ticaret A.Ş. ( ) İstanbul yüksek kaldırım caddesinde ATLANTA ve diğer markalı digital ürünleri pazarlamaktadır.

Atmaca Elektronik ( ) Bayrampaşa İstanbul’da SUNNY markalı ve diğer (OEM) uydu alıcılarını üretmekte ve pazarlamaktadır. Aynı anda 6 farklı kanalı harddiske kayıt yapabilme, USB2.0 bağlantısı, PIP, MP3 kayıt, RMS internet bağlantısı ile internet kontrolu, güvenlik kamerası, çift tüner gibi ileri özelliklere sahip bir yeni ürünü var.

İsviçre firması Axing () de uydu TV dağıtım chazları (yükselticiler, multisviçler v.s.) ile fuarda idi.

Aydın A.Ş. ( ) BRIGHT markalı uydu alıcıları ile yer aldı.

İsanbul, Sefaköy’de üretim yapan Ayyıldız imalat ve pazarlama A.Ş. ( ) Goldmaster ve Topfield markalı uydu alıcıları ile oradaydı.

Baff Elektronik Ltd. , Baff dış ticaret Ltd., Düşmez Pazarlama Ltd.,( ) ve almanyada bulunan Baff elektronik GmbH birlikte bir grup şirketi. Türkiyede Baff-Germany, REX, ve Digistar markalı ürünleriyle yer alıyor.

Barbaros Elektronik () beşiktaş İstanbul’da EMP, Astra, ALCAD, ve ALCIA markalı uydu dağıtım cihazlarını temsil etmekte.

Botech ( ) sultanbeyli İstanbul’da 1993 yılında kurulmuş. SMD üretim tesisleri var. Çeşitli firmalar için fason OEM uydu alıcısı ve LNB üretimleri , ayrıca çeşitli chaz ithalatları da var. Bir süredir Botech markasıyla da piyasada.

Celsa Elektroteknik Ltd. ( ) istanbul yüksekkaldırım caddesinde TOCHIBO, ve BAFTEC marka digital uydu alıcıları ve LNB’leri temsil etmekte.

Alman, Christian Schwaiger GmbH ( ) de uydu prizleri, multisviçler, yükselticiler gibi dağıtım malzemelerini sunmakta.

Çilingir Elektronik, () Gaziosmanpaşa Ankara merkezli, uydu alanında Grundig(almanya) temsilcisi, anahtar teslimi projeler gerçekleştiren bir firma.

Dehan Pazarlama Ltd, ( ) ve Flotal Elektronik Ltd.( ) Ümraniye İstanbul’da yeralıyorlar ve elektronik ürünler Goldmaster ve diğer markalı uydu cihazlarının dağıtımı ile, 100bin ad/ay çanak üretimi ve dağıtımı kapasitesine sahip.

DEPA Elektronik Ltd. Şti. ( ) 2004 yılında sektöre “minton” marka ürünlerle giriş yapmış bir tahtakale İstanbul firması.

Digiçağ Gümüşdağ Elektronik Ltd. ( ) ikitelli İstanbul’da kurulu. Digiçağ markalı uydu çanak anten ve çeşitli cihazları üretiyor.

Dijital Teknoloji Ürünleri A.Ş. ( ) bu yıl Lig TV’nin distribütörü olarak kurulmuş. LigTV, SCM microsystems, Universal Electronic, Samsung markalarının distribütörü.

Alman, Dream Multimedia TV GmbH ( ) Digital uydu alıcılarına Linux sistemini yerleştiren ilk firma.

DreamBOX markasının Türkiye temslcisi , ulus, Ankara’da kurulu Kaya İletişim Pazarlama Ltd. Şti. ( ) ile fuarda yer aldı. KayaCenter aynı zamanda Alman Technisat ( ) uydu alıcıları ve diğer ürünlerini satıyor.

Dikey İletişim pazarlama ltd. ( ) Tuzla İstanbul’da kurulu. Grundig, InvertoPro, Apollo markalı Lnb’lerin, ayrıca TripleDragon, ve ltv DMC markalı uydu alıcılarının ve italyan Rover uydu ölçüm cihazlarının ithalatçısı ve distribütörü.

DTS Elektronik Ltd. ( ) 2002 yılında beyğlu İstanbul’da kurulmuş. REDLINE uydu cihazları ve aparatlarını temsil ediyor.

Ekingen Elektronik Ltd. ( ) Şirinevler İstanbul’da bu yıl kurulmuş. DIGILINE ve NAEMO MEGA markalı ürünleri temsil ediyor.

Elit Elektronik Ltd ( ) Kozyatağı İstanbul’da kurulu. Sektörden Uydu alıcıları, LNB, multisviç gibi çok çeşitli cihazların ithalat ve satışını yapıyor.

Elkon Elektronik Ltd. () zeytinburnu, İstanbul’da kurulu. Beylikdüzünde TV üretimi var. Çinli KONKA firmasının türkiye distribütörü.

Endam Mühendislik A.Ş. , ve ENDEM Elektronik A.Ş. (endam@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].com ) Gayrettepe İstanbul’da kurulu. Hirschmann, Kathrein, Harris gibi markaların türkiye distribütörü.

ER-MAT Elektronik Ltd.( ) Antalya’dan, Shadowdigital markalı uydu alıcılarını üretmek üzere bu yıl kurulmuş.

ESMETAL Ltd. ( ) Kahramanmaraş Yeni Sanayi’de 8 yıldan bu yana 300.000 adet/yıl kapasiteyle BESSAT marka galvanizli saç ve aluminyum çanak antenleri üretiyor.

Fidan Elektronik Ltd. ( ) İstanbul Sirkeci’de LEADER markasıyla çalışıyor.

Fujiyama Technology Group ( ) Eminönü İstanbul’da kurulu. Fujiyama markasıyla elektronik cihaz imalat ve satışı yapıyor.

Gate Elektronik A.Ş. ( )Ankara, Çankaya’da kurulu elektronik üretim, teknik servis, yazılım geliştirme firması.

GES Elektronik A.Ş ( ) Ümraniye İstanbul’da 2000 yılından bu yana ayda 80bin adet kapasiteyle GES markalı çanak antenler ve cihaz kutuları üretiyor ve ihraç ediyor.

Göktan Elk. Paz. Ltd. ( ) Konya’da kurulu, bu yıl HEMCO marka uydu alıcılarını üretmeye başlamış.

Hüseyin Baykuşoğlu A.Ş. ( ) İstanbul Aksaray’da kurulu, INVACOM markalı LNB’lerin türkiye distribütörü.

Işık Elektronik A.Ş. ( ) 2000 yılında İstanbul Kağıthane’de kurulmuş. Halen Amstrad, ve Echosat markalı uydu alıcılarının OEM üretimini sürdürmektedir.

İNTAŞ Elektronik Ltd. ( ) Karaköy İstanbul’da kurulu, çeşitli uydu cihazları pazarlıyor. 2005 yılında Ümraniye’de çanak anten üretimine geçmeyi planlıyor. .

Karabalık Elektronik ( ) İstanbul Yüksek Kaldırım’da kurulu. Kendi markası PEYSS ve çeşitli yurtiçi uydu cihazları markalarının toptancısı.

Koçsan Makine (kocsan ttnet .net.tr ) İstanbul Büyükçekmece’de kurulu. 1991 yılından bu yana 70-150cm arası çaplarda çanak anten üretiyor.


Konu vioLeta tarafından (02 Ağustos 2019 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: linkler kaldırıldı.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Aralık 2005, 12:51   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



Komsis Elektronik Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) multisviç, yükseltici türü uydu dağıtım cihazları üretiyor.

Küçükler Uydu Sistemleri ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) 1995’den beri Tuzla İstanbul’da çanak anten üretiyor.

Alman KWS Electronic GmbH ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) Blankom markasıyla sofistike headend cihazları üreticisi. Bu yıl distribütörü yok.

Mega Antencilik Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Pınarbaşı İzmir’de kurulu MEGA markalı çanak anten ve anten aparatlarının üreticisi.

Merih Video Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Ömerli İstanbul’daki fabrikasında çanak ve çeşitli diğer cihazların montajını yapmaktadır.

MUFİ Elektronik Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) K.Çekmece İstanbul’da kurulu. Digitürk yetkili satıcılığı yapıyor ve kendi markası CONAX markalı uydu alıcılarının sahibi.

Murat Elektronik (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) Eyüp, İstanbul’da kurulu PROSAT markalı LNB ve DiSEqC sviçleri ile Flash IC, Sharp Tuner ve uzaktan kumanda satıyor.


NETA Elektronik A.Ş. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Ümraniye, İstanbul’da kurulu . NETA markalı Uydu alıcıları, santraller ve uydu dağıtım cihazları üretiyor.

ONAT Elektronik Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Mecidiyeköy İstanbul’da Ev elektroniği, uydu alıcıları, ORION marka LCD tv, Plasma TV , PayTV sistemleri pazarlıyor.

Oryayın A.Ş. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Üsküdar İstanbul’da Kathrein firmasının Uydu KabloTV sistemleri ve ölçü aletleri kısmının türkiye genel temsilciliğini yürütüyor.

Özak Elektronik A.Ş. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) büyükçekmece İstanbul’da günde 3000 adet TV alıcısı üretiminin yanı sıra kendi markası olan Olimpia markalı uydu alıcılarını üretiyor.

Özanadolu Pazarlama Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Pendik, İstanbul’da kurulu. HYUNDAI digital uydu sistemlerinin türkiye distribütörlüğünün yanı sıra kendi markaları BEST VISION, BESTECH markalı uydu alıcılarını üretiyor.

Özbar Elektronik Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) İstanbul Dudullu sanayi bölgesinde kurulu tesislerinde 60bin adet/ay kapasite ile uydu alıcıları üretmektedir. Türkiyede kendi markası TAPLIN , ayrıca FinePass ve Tevion ihraç markalarını üretmektedir. Özbar ayrıca Sharp LNB’lerin türkiye distribütörü.

Özdemirler Anten Sanayi ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) Beylikdüzü İstanbul’da kurulu. 1986 yılından bu yana ÖAS markalı çanak antenleri üretiyor. 60cm’den 3.0m çapa kadar 14 ayrı modelde ve yılda 1.5 milyon adet kapasitede çanak anten üretim kapasitesine sahip. Ayrıca Philips SkyWare marka LNB’lerin türkiye distribütörü.

PETNORM Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Okmeydanı İstanbul’da 2003 yılından bu yana BlueBead markalı uydu cihazlarını temsil ediyor. PROAKTİF A.Ş. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) , Şişli, İstanbul’da KabloluTV, interaktif hizmetler, payTV konularında proje ve anahtar teslimi montaj hizmeti veriyor. ALCAD, CommScope, ProComm markalarının tedarikçisi.

Protel Dış Tic Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Okmeydanı, İstanbul’da BELDEN, PPC, Telegartner Kablo, ve Acterna, Promax, Narda, Iwatsu, Leader, LG, Mıtech, Rigol, Velleman, Pacific markalı ölçü cihazlarının türkiye distribütörü.

Ranteks Tic. Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Levent, İstanbul’da KARADAĞ ve TELEKOM gibi çözüm ortaklarıyla Technisat, Resch, Polytron, Antares, Grundig, Teles, Schulte, Axing, Cavel, Stab, Rover-Sat, Screen Line, Emitor, Invacm, Inverto, Sharp, Alps markalı ürünleri ithal etmektedir.

Reçber Kablo Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) Hadımköy istanbul’da azot enjeksiyonlu köpük kablo üretiyor.

Redline ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Beyoğlu, İstanbul’da REDLINE Markalı uydu alıcılarını dağıtmaktadır.

Sefa Elektronik ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) terident marka çin malı uydu alıcıları ve cihazlar ithalatı.

Sena Elektronik A.Ş. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) İkitelli İstanbul’daki fabrikasında uydu alıcısı üretmeye hazırlanıyor. Çin malı COSHIP uydu alıcılarını dağıtıyor. Çin Şenzen’deki COSHIP Electronics Ltd ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) ‘da ürünleriyle orada idi. Bu şirket çin’deki en büyük uydu alıcısı üreticisi. 1994’de kurulmuş, 2000’den fazla teknik elemana sahip.

Setsan Elektronik Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Çiğli, İzmir’deki fabrikasında SET markalı uzaktan kumanda, uydu alıcısı, uydu anten, elektronik modül, kart üretimi yapıyor. Çin’de Şenzen’de üretim yapan Divitone Tech Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) Digital uydu, kablo alıcılarıyla fuara geldi .

Sistek Elektronik Ltd. (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) ;İstanbul, Güneşli’de bu yıl çanak anten üretimine başlamış. Çin’in Şenzen bölgesinden bir firma da SkyWorth Co. Ltd. (
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) bu firma HDTV oynatıcısı ve alıcı cihazlar üretiyor. Yılda 500bin adetten fazla uydu alıcısı ihraç ediyorlarmış, %30 pazar payına sahipmişler.

Birleşik Arap Emirliklerinden Technosat Trading LLC ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Technosat markalı digital uydu alıcıları, çanak antenler, LNB’ler getirmiş. . .

Tekniksat Uydu Güvenlik Merkezi ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) İstanbul Yüksek kaldırım ‘da uydu güvenlik sınıfına giren tüm donanım ve bağlantı ürünleri satışını gerçekleştirmekte.

TRON Elektronik A.Ş. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) compact headend alıcıları ve dağıtım cihazları CATV, MATV yükselticiler, A/V Modülatörler üretiyor ihraç ediyor.

Türktepe Anten Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) İzmir, Çiğli’de 2004 yılında Uydu aNten konusunda faaliyete başlamış bir firma.

VEGA Ltd (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) İstanbul sirkeci’de TECHSTAR ve WEST SAT markalı uydu alıcılarının türkiye distribütörlüğünü yapıyor.


VELSAN Elektronik Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Güneşli, İstanbul’da kendi PREMIER markalı uydu alıcıları ve çeşitli ürünlerini dağıtmaktadır.

VİZYON Elektronik Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Mahmutbey, İstanbul’da 1994 yılından beri Alman WISI temsilcisi MATV, CATV PayTV alanlarında çalışan bir mühendislik firması.

Yarkın Elektronik Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) İzmir’de çanak anten, anten yükselticileri ve çeşitli ekipman üretim ve dağıtımı yapmakta.

ÇAPRAZ Elektronik ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Güneşli, İstanbul’da 26bin metrekare’lik üretim tesislerinde kendi YU MA TU markasıyla Uydu Alıcısı, TV, VCD , ve diğer elektronik cihazlar üretmekte ve dağıtmakta.

Yüksel Elektroteknik Ltd. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Okmeydanı, İstanbul’da kendi markaları olan NEXT, NEXTSTAR, NEXTPOWER, NEWNEXT, NEXTDIGITAL, markalarıyla uydu alıcısı, LNB, çanak anten ve diğer uydu sistem aksesuarları üretmekte ve dağıtmakta.


Fuarda yer alan katılımcı firmalardan BroadCast sektöründeki firmalar, uydu işletmecileri, yayıncı, medya kuruluşları ve diğer iştigal alanlarındaki çeşitli firmalar dahil edilmemiş, sadece “Uydu TVRO sektöründeki üretici ve tedarikçi kuruluşlara yer verilmiştir.


*alıntıdır*

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
adresleri, alicilarinin, turkiyedeki, ureticileri, uydu, üreticileri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kayıp uydu ROSAT, Türkiye'ye düşebilir! Kalemzede Esrarengiz Olaylar 9 02 Ekim 2011 14:55
GENEL BİLGİ - Türkiye'deki Tüm Bankaların İnternet WEB Site Adresleri Süslü Genel Paylaşım 0 18 Kasım 2010 12:09
Türkiye uydu görüntüsünde Atatürk Sülieti Süslü Atatürk Köşesi 3 09 Şubat 2010 11:00