IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Uydu Dünyası (https://www.ircforumlari.net/uydu-dunyasi/)
-   -   Kontrolden çıkan uydu 20 gün içinde dünyaya çarpabilir (https://www.ircforumlari.net/uydu-dunyasi/789322-kontrolden-cikan-uydu-20-gun-icinde-dunyaya-carpabilir.html)

oMeN 09 Mart 2018 10:45

Kontrolden çıkan uydu 20 gün içinde dünyaya çarpabilir
 
Çin'in kontrolden çıkan ve iki yıldır uzayda başıboş dolaşan ve toksik kimyasallar taşıyan üssüne ait korkutucu bir tahmin geldi. Uydunun 20 gün içinde dünyaya çarpacağı öngörülüyor.

Avrupa Uzay Ajası'ndan dünya için korkutucu bir açıklama geldi. Birkaç yıl önce Çin tarafından uzaya yollanan ve iki yıldır uzayda kontrolden çıkarak başıboş gezen prototip uzay istasyonununun Dünya'ya çarpacağı açıklandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

KİMYASALLAR TAŞIYOR
Avrupa Uzay Ajansı'nda görevli bilim insanları Çin'in ilk prototip istasyonunun, 29 Mart ve 9 Nisan arasında Dünya'ya çarpacağını belirtirken, The Tiangong-1 isimli uydunun Dünya'ya yaklaşmakta olduğunu duyurdu.

Yapılan açıklamada, son derece zehirli kimyasallar taşıyan prototip istasyonun 21 gün içerisinde Dünya'ya çarpacağı iddia edildi.


AVRUPA, ABD, YENİ ZELLANDA
Zehirli kimyasallar taşıyan prototip istasyonunun hızla dünyaya yaklaştığı iddiasıyla birlikte verilen bilgide, uydunun Avrupa, ABD veya Yeni Zelanda'ya düşebileceği ön görülüyor.



ensonhaber


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net