IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Uygulamalar (https://www.ircforumlari.net/uygulamalar/)
-   -   Angry Birds'de Klonların Yükselişi (https://www.ircforumlari.net/uygulamalar/592292-angry-birdsde-klonlarin-yukselisi.html)

SeckiN 29 Mayıs 2014 10:43

Angry Birds'de Klonların Yükselişi
 
Mobil dünyanın sevilen oyunlarından Angry Birds serisinin son oyunu Star Wars 2 güncellendi. Yapımcı Rovio şirketi 40 yeni bölümü oyuncuların beğenisine ücretsiz olarak sundu.

Mobil dünyanın çığır açan yapımlarından Angry Birds efsanesi yeni oyunlar ile sürüyor. Angry Birds Star Wars serisinin ikinci oyunuyla devam eden maceraya yapımcı Rovio şirketinden destek geldi. Rovio, Angry Birds Star Wars 2 oyunu için 40 ücretsiz yeni bölümü kullanıcıların beğenisine sundu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Klonların Yükselişi
"Klonların Yükselişi" adlı 40 bölümlük genişleme paketi şimdilik sadece iOS platformu için sunulurken, diğer platformlar için de yakında yayınlanacağı bildirildi. Rovio güncelleme ile ilgili bir videoyu da YouTube kanalından paylaştı. Videoda yer alan oyun için görüntülere Star Wars'un unutulmaz tema müziği eşlik ediyor.

Efsane seri
İlk kez 2009 yılında iOS platformu için yazılan Angry Birds, aradan geçen 5 yıllık sürede mobil dünyanın en başarılı oyunlarından biri haline geldi. Zamanla iOS dışında birçok farklı mobil platforma port edilen oyunun masaüstü sürümleri de yapıldı. Son dönemde gördüğü ilgide azalma yaşayan Angry Birds hala çok sayıda kullanıcı tarafından sevilerek oynanıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net