IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   vBulletin Sorunları ve Çözümleri (https://www.ircforumlari.net/vbulletin-sorunlari-ve-cozumleri/)
-   -   vBulletin 3, Konu içinde yeni konu aç butonu ekleme (https://www.ircforumlari.net/vbulletin-sorunlari-ve-cozumleri/917294-vbulletin-3-konu-icinde-yeni-konu-ac-butonu-ekleme.html)

Sarya 19 Mayıs 2021 16:22

vBulletin 3, Konu içinde yeni konu aç butonu ekleme
 
vBulletin 3, Konu içinde yeni konu aç butonu ekleme

Konu içinde konu açma butonu ne işe yarar?
Konu içinde konu açma butonu sayesinde daha hızlı konu açabileceksiniz. Veya aynı bölüme konu açmak istiyorsanız tekrar forum bölümüne dönmeden, konu içindeki konu aç butonuyla bunu hemen yapabilirsiniz!

Konuların içine konu aç butonunu nasıl eklerim?
Ufak bir tema editlemesiyle konularımızda konu aç butonunu ekleyebiliriz. Öncelikle forumumuzun Admin Kontrol Paneline giriş yapıyoruz.

Daha sonra Stiller & Temalar --> Butonu ekleyeceğiniz tema'nın SHOWTHREAD templatesini açıyoruz. (Bulamazsanız Temalarda Ara bölümüne SHOWTHREAD yazarak aratın.)

SHOWTHREAD templatesinin içinde alttakileri buluyoruz:

PHP- Kodu:

  <td class="smallfont"><a href="newreply.php?$session[sessionurl]do=newreply&amp;noquote=1&amp;p=$FIRSTPOSTIDrel="nofollow"><if condition="$show['closethread']"><img src="$stylevar[imgdir_button]/reply.gif" alt="$vbphrase[reply]border="0" /><else /><img src="$stylevar[imgdir_button]/threadclosed.gif" alt="$vbphrase[closed_thread]border="0" /></if></a></td

Bulduğumuz kısmı silip yerine hemen alttakileri yapıştırıyoruz:

PHP- Kodu:

    <td class="smallfont"><a rel="nofollow" href="newthread.php?$session[sessionurl]do=newthread&amp;f=$foruminfo[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_button]/newthread.gif" border="0" alt="$vbphrase[post_new_thread]/></a>&nbsp;&nbsp;<a rel="nofollow" href="newreply.php?$session[sessionurl]do=newreply&amp;noquote=1&amp;p=$FIRSTPOSTID"><if condition="$show['closethread']"><img src="$stylevar[imgdir_button]/reply.gif" alt="$vbphrase[reply]border="0" /><else /><img src="$stylevar[imgdir_button]/threadclosed.gif" alt="$vbphrase[closed_thread]border="0" ></if></a></td



Bahtiyar 13 Kasım 2021 22:02

Cevap: vBulletin 3, Konu içinde yeni konu aç butonu ekleme
 
vBulletin 3.8.8 ve uzeri surum kullananlar sorun yasayabilir. Sorun yasayan bana PM uzerinden ulasabilir.^^ Paylasmiyorum cunku sene 2021 ve bunun cakalligini yapan cok.

Aytac 17 Kasım 2021 14:03

Cevap: vBulletin 3, Konu içinde yeni konu aç butonu ekleme
 
vb 3.8.9 denendi kod çalışıyor sorun yaşamazsınız.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net