IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   vBulletin ve Seo (https://www.ircforumlari.net/vbulletin-ve-seo/)
-   -   Professionel Seocu Aranıyor (https://www.ircforumlari.net/vbulletin-ve-seo/845654-professionel-seocu-araniyor.html)

Siyahizm 29 Kasım 2019 15:33

Professionel Seocu Aranıyor
 
Evet Arkadaşlar Seo işini ilerletmiş googleye kendini sevdirebilen Her zaman emeğinin karşılığını verebilecek Sadece Sohbet webine odaklanmış profoffessionel Arkadaşlar Aranmaktadır


Not : Referansı çok olan kişilerle iletişime geçilecektir iyi forumlar herkse..

Fani 01 Aralık 2019 19:46

Cevap: Professionel Seocu Aranıyor
 
Bence Yorulma Kardeşim..

Domainin Eski ise.. İçeriklerin Özgün ise. Wordpress den Farklı Bişey Kullanıyorsan Görüşelim.. Yoksa Hiç Ne Yor Kendini Nede Para Kaptır Kimseye..

Google'da " Google Seo ", " web dizayn ", " seo web tasarım ", " seo fiyatları " Hepsinde Birinci Sayfada Çıkan Biri Olarak Söylüyorum Sana..

Domainin 10 senin üstünde değilse bulaşma hiç.

RedmOve 01 Aralık 2019 19:53

Cevap: Professionel Seocu Aranıyor
 
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlgi Alanı: Seo Kendiniz için mi arıyorsunuz ? Ekip oluşturmak mı Amacınız İş vermekmi Nedir ? Konuyu Detaylı Anlatın Lütfen.

UmutAldi 01 Aralık 2019 19:56

Cevap: Professionel Seocu Aranıyor
 
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ye katılıyorum kesinlikle.

Siyahizm 01 Aralık 2019 20:17

Cevap: Professionel Seocu Aranıyor
 
Alıntı:

RedmOve Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1042198877)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlgi Alanı: Seo Kendiniz için mi arıyorsunuz ? Ekip oluşturmak mı Amacınız İş vermekmi Nedir ? Konuyu Detaylı Anlatın Lütfen.

Sohbet Sitemizi Üst seviyeye getirmek için uğraşıyoruz bizim amacımız budur sadece daha kaliteli bir ortam yaratmaktır

RedmOve 01 Aralık 2019 21:00

Cevap: Professionel Seocu Aranıyor
 
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kardeşim referans olarak Sohbet kelimesinde site gösteremem çünkü bıraktım sohbet sektörünü ama pm ile Film / Canlı Tv / Blog Sektöründen ref atabilirim.

Ayaz 02 Aralık 2019 16:11

Cevap: Professionel Seocu Aranıyor
 
şu işleri bırakmasaydım çalışırdım sizinle:)

BestSEO 02 Aralık 2019 16:41

Cevap: Professionel Seocu Aranıyor
 
Özel mesaj gönderdim :)

KRaL 18 Ocak 2020 13:27

Cevap: Professionel Seocu Aranıyor
 
Seo yapıp, Google de ilk 1-2-3. sayfalara çıkan domainleri görüyoruz. Baba siteler. Ama sunucularında kullanıcı sayısı çok sınırlı. Yani toplasan 20 useri bile olmayan bir site ilk sıralarda olsa bile değeri sorgulanır bence. Örnek olarak sunacağım o kadar çok domain var ki. İsterseniz kendiniz de tek tek girip bakabilirsiniz. Ayrıca artık kimse sohbet kelimesindeki sunuculara bakmıyor. Baksa da kalıcı olmuyor. Sadece tıklama var, giriş ve sohbet yok. Bu şekilde bir site için çalışmak da biraz düşündürücü. Bence SEO yaparak veya yaptırarak sadece SOHBET kelimesinde site kasmak yerine, Adsense hesabı aktif edip aylık 150 tl bütçe ile reklam vermek daha mantıklı. En azından Seo parasını oralara harcamak mümkün. Yazdığınız konulara değişik ip adreslerinden yorum yaptırmak, yazılan makalelerde 800 kelime gibi uzun makaleler tercih etmek, etiketleri makalede sıklıkla kullanmamak, Sohbet kelimesi yerine ona destek verici kelimelerle makale yazmak( sohbet siteleri, mobil chat kanalları, kaliteli chat vs gibi). Bir başka yöntem de, özgün yazabildiğin kadar yazmak, biraz zaman geçmesi de gerekli tabii ki. Domain kısa, yani 6-7 harfi geçmemeli. Uzun domainler zamanla ancak iş yapar, az once arkadasların da belirttiği gibi 6-8-10 yıl gibi bir domain geçmişi mutlaka olmalı. Sohbet veya mobil kelimelerinin geçtiği domainlerle yükselme beklemek de biraz mantıksız geliyor bana. Sonuçta etkisi olsa bile kalıcı olmuyor.
Makale yazarken şu mantık kullanılmalı bence.'' BEN BİR SOHBET KULLANICISI OLSAM HANGİ KELİMEDE SİTE ARARDIM VE GİRDİĞİM SİTENİN WEBİNDE NE GÖRMEK İSTERİM(KATEGORİ-MAKALE İÇERİKLERİ-YAZI SAYFALARI VS GİBİ). Yine de Seo ile yükselmeye çalışan bir makale yazarı olarak diyorum ki, makale yazmak en azından bir emektir ve bu emeği saygıyla karşılayanlar var oldukça bu sistem de devam etmelidir. Gittiğiniz yolda başarılar dilerim kardeşim. Allah utandırmasın.

cashmare 04 Nisan 2021 19:50

Cevap: Professionel Seocu Aranıyor
 
Domainin yasi ile seo nun ne gibi bi baglantisi var reis.. merak ettim


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net