IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Vodafone (https://www.ircforumlari.net/vodafone/)
-   -   Vodafone'da yüklenilen liranın %50'si kadar hediye (https://www.ircforumlari.net/vodafone/325620-vodafoneda-yuklenilen-liranin-50si-kadar-hediye.html)

Slipknot 02 Nisan 2010 03:16

Vodafone'da yüklenilen liranın %50'si kadar hediye
 
Vodafone Türkiye, kontörden liraya geçişini faturasız hat abonelerine sunduğu kampanyayla tanıtıyor. 1 Nisan itibariyle uygulamaya alınacak olan kontör – TL geçişini takip eden gece başlayacak olan ‘Hoş Geldin Lira Kampanyası’ndan Vodafone faturasız hat sahibi aboneleri 30 Nisan 2010 tarihine kadar faydalanabilecek. Kayıt veya benzeri işlemlerle uğraşmayı gerektirmeyen kampanya dâhilinde tek seferde hatlarına 20 veya üzeri TL yükleme yapan aboneler, yükledikleri miktarın yüzde 50’sini yine TL olarak anında kazanabilecekler. Kazanılan hediye Liralar her yöne aramalar için bir ay süreyle kullanılabilecek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Vodafone’un yeni sisteme müşterileriyle birlikte hoşgeldin dediği kampanyada kazanılan hediye Liralar sadece şebeke içiyle sınırlandırılmıyor, SMS, WAP kullanımı ve özel servis numaraları dışında yurtiçinde her yöne yapılan aramalarda kullanılabiliyor. Kazanılan hediye Liralar hatta yüklendikten sonra Vodafone’dan gelen bilgi mesajının ardından 1 ay süreyle kullanılabiliyor. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, kontör-TL geçişi ile yeni sistemin abonelere ücretlendirme konusunda daha anlaşılır bir yapı sağladığını hatırlattı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net