IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Vodafone (https://www.ircforumlari.net/vodafone/)
-   -   Dokunmatik vitrin devri! (https://www.ircforumlari.net/vodafone/349886-dokunmatik-vitrin-devri.html)

Slipknot 22 Ağustos 2010 17:13

Dokunmatik vitrin devri!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Vodafone, Türkiye'de operatör mağazacılığında bir ilke daha imza atarak Vodafone Cep Merkezleri'nin vitrinlerini Dokunmatik LCD ekranlara dönüştürüyor. Yirmi Vodafone Cep Merkezi vitrininideki LCD ekranları sayesinde Vodafone'lular, 7 gün-24 saat ekranlardan her türlü bilgiye kavuşabiliyor.

Abonelerle daha kapsamlı ve interaktif bilgi paylaşımı yaratmak amacıyla, Vodafone Cep Merkezleri'nin vitrinleri 42 inç'lik Dokunmatik LCD ekranlara dönüştürülüyor. Şimdiye kadar İstanbul'da 10, Ankara'da 5 ve İzmir'de 5 olmak üzere toplamda 20 Vodafone Cep Merkezinde hayata geçirilen bu uygulamayla, Türkiye'de operatör mağazacılığında bir ilke imza atılarak müşterilerin gece gündüz istedikleri an Cep Merkezleri'nin dokunmatik ekranlarından, güncel kampanyalar, ürün ve tarife bilgileri gibi konularda bilgi almaları sağlanıyor.

Perakende mağazalarında ilk kez bu kadar yaygın olarak kullanılan ve operatör mağazacılığında Türkiye'de ilk kez hayata geçirilen bu uygulamayla vitrin camları özel filmlerle kaplanarak dokunmatik hale getiriliyor. Önümüzdeki günlerde artarak çoğalması planlanan bu uygulama sayesinde Vodafone abonelerine her an destek vermeye devam edecek.
Kaynak : Chip.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net