IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Nisan 2011, 18:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vodafone Cep Özgür'den Tron Efsanesi sürprizleri ve Nokia N8 Hediye!




Sömestr tatilinde Cep Özgür abonelerine 20 Nokia N8 kazanma şansı! Üstelik anında Tron Efsanesi Vodafone'luya özel mobil içerikleri ve sinema biletleri hediye!

20 Ocak-28 Şubat tarihleri arasında TRON (Boşluk) AD SOYAD ADRES yazıp 1001'e gönderen Cep Özgürlü'ler Efsane telefon Nokia N8 kazanma şansı yakalıyor. Üstelik her 30 TL ve katları yüklemede anında birer çekiliş hakkı daha onların oluyor!

Daha çok yükle kazanma şansını artır!

Hemen çekilişe katıl gelen katılım kodu ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesine gel, Disney'den TRON Efsanesi filmine anında bir arkadaşınla gidebileceğin AFM Sinema bileti kazan. Unutma AFM Sinema bileti siteye gelen ilk 1000 Cep Özgürlü ile sınırlıdır.

Ayrıca çekilişe katılmak için mesaj gönderen tüm Cep Özgürlüler anında cebine gelecek waplinki ile filmin Vodafone'a özel mobil içeriklerini telefonlarına indirebilecekler.

Peki neler bunlar?
  • 2.000 Cep Özgürlüye Tron Efsanesi filminin özel mobil paketi,
  • 13.000 Cep Özgürlüye Filmin DaftPunk albumundan bir şarkı,
  • Kalan tüm Cep Özgürlüler de filmin bir duvarkağıdı kazanacaklar.
Çekilişle ilgili esaslar:
  • Bu kampanya Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 14.01.2011 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-129-436 sayılı izni ile 20.01.2011(00.00)-28.02.2011(23.59) tarihleri arasında gerçekleşecektir.
  • Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde Vodafone Cep Özgür tarifesi aboneleri TRON boşluk AD boşluk SOYAD boşluk ADRES yazıp1001'e ücretsiz göndererek bir (1) çekiliş hakkı kazanacaklardır, ayrıca TRON boşluk AD boşluk SOYAD boşluk ADRES yazıp 1001'e gönderenler tek seferde her 30 TL ve katları tutarında CepLira yüklemeleri durumunda bir çekiliş hakkı daha kazanacaklardır.
  • Her Vodafone Cep Özgür tarifesi abonesi bilgi güncellemek için gönderdiği birden çok kısa mesaj olsa bile en fazla 1 çekiliş hakkı kazanabilecek, TL Kart yükleyerek (tek seferde her 30 TL ve katları tutarında yüklemeye) ayrıca çekiliş hakkı kazanmaya devam edecektir. Çekiliş 04.03.2011 tarihlerinde saat 11.00'da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 D:40 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 09.03.2011 tarihli Radikal Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. sorumlu tutulamaz. Asil talihli, en geç 24.03.2011 tarihine kadar; yedek talihliler ise, en geç 08.04.2011 tarihine kadar kimlikleri ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri'ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. İkramiye çekilişle belirlenen talihliye taahhüt edildiği şekilde verilecektir.
  • Bu çekilişe Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. çalışanları, U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 212 40 30 begin_of_the_skype_highlighting 0212 212 40 30 end_of_the_skype_highlighting nolu U2 Kampanya Danışma Hattı'ndan öğrenebilirsiniz. Çekilişe katılan kişiler GSM numaraları ile ilişkilendirilmiş ad, soyad ve adres bilgilerinin sadece çekiliş amacı ile sınırlı olmak üzere ve bu sürede Milli Piyango İdaresi ve Vodafone çözüm ortağı ile paylaşılacağını kabul ederler. Vodafone abonelik kayıtlarındaki abone tarafından verilen bilgilerin doğruluğu ve yeterliliği abonelerin sorumluluğundadır. İkramiye sadece GSM hat sahibine teslim edilecektir.
  • İkramiyeler Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. tarafında kayıtlı hat sahibine verilecektir. Gönderilen kısa mesajdaki isim bilgisi ile hat sahibinin kayıtlı isim bilgileri arasında farklılık var ise hat sahibi çekilişe dahil edilecektir.
  • Vodafone faturasız bireysel hat sahipleri Cep Özgür tarifesine geçmek için “OZGUR” yazıp 7048'e SMS atabilir. Cep Özgür Abonesi olmak için 25 yaş altında olmak gerekmektedir.
  • Çekiliş kapsamında da kazanan kişi olarak sadece 20 Abone Nokia N8 kazanabilecektir.
Mobil İçerik yükleme ile ilgili esaslar;
  • Çekiliş kampanyası için TRON boşluk AD boşluk SOYAD boşluk ADRES yazıp 1001'e mesaj atan kişilere mobil içerik olarak filmin mobil paketi (oyunu, duvarkagıdı, ekran koruyucu) ve filmin soundtract albumundan bir şarkı anında hediye edilecektir.
  • Cep özgür tarifesi aboneler, TRON boşluk AD boşluk SOYAD boşluk ADRES yazıp 1001'e mesaj gönderdiklerinde bir defaya mahsus olarak filmin mobil içeriklerini (filmin mobil paketi (mobil duvarkağıdı & mobil ekran koruyucusu & mobil oyunu) veya filmin soundtrack albumunden bir şarkı veya filmin bir mobil duvarkağıdı) almaya hak kazanacaklardır. Ancak bu içeriklerden Tron Mobil Paketi 2000 kişi ile, Disney'den Tron Efsanesi filminin Soundtrack albumundan bir şarkı da 13.000 kişi ile sınırlıdır.
  • Cihaz uyumsuzluğu sebebi ile içeriklerin kullanılamaması veya temin edilmemesi durumundan Vodafone A.Ş. sorumlu tutulamaz.
  • Bu içeriklerin indirilmesi için Türkiye sınırları içerisinde bağlantı ücreti aboneden tahsil edilmeyecektir. Waplinkten içerik indirme 28 Şubata kadar geçerlidir.
  • Çekiliş için hak kazanan abonelere bilgilendirme yapılacaktır. Başarısız katılımlar da SMS yolu ile belirtilecektir.
  • Abonelerin filme ait içerikleri indirebilmek için live ayarlarını telefonlarına alması gerekmektedir. Live ayarlarını indirmek için LIVE yazıp 7048'e mesaj atması gerekmektedir. Bir SMS olarak ücretlendirilecektir. 7. Kazanılan hediyeler değiştirilemez. Hattın iptal olması, numara taşımayla başka operatöre taşınması halinde hediye içerik kullanımı iptal edilecektir. Tarifesini değiştiren kişiler daha önce kazanmış olduğu içerik indirme hakkını saklı tutar.
  • Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.
Sinema Bileti ile ilgili esaslar;
  • AFM Sinema Bileti için, Abone TRON boşluk AD boşluk SOYAD boşluk ADRES yazıp çekiliş için 1001'e gönderir. Abone'nin, kendisine gelen Katılım Kodu ile tron.cepozgur.com uzantılı internet sitesine giriş yapmasının ardından, abonenin Cep Özgür tarifesinde olduğu belirlenir ve söz konusu internet sitesine doğru bilgiler (telefon numarası, Katılım Kodu) ile giriş yapmış ilk 1000 Cep Özgürlü'den biri ise; “Tebrikler 2 kişilik Disney'den TRON Efsanesi 3D bileti kazandın. AFM Sinemalarında TRON Efsanesi 3D için kullanabileceğin bilet kodun SMS olarak gönderilecektir” mesajını alır. SMS ile “Bilet Kodu” gönderilir.
  • Kampanya kapsamında SMS ile gönderilen ”Bilet Kodu” 28 Ocak 2011'den itibaren ve Disney'den TRON Efsanesi 3D filmi AFM Sinemalarında vizyonda olduğu sürece kullanabilecektir.
  • Telefon numarası ve “Katılım Kodu”nun doğruluğu kontrol edildikten sonra verilen “Bilet Kodu”nun başka kişilerin eline geçmesi durumunda Vodafone ve AFM Sinemaları sorumlu değildir.
  • Kampanyaya katılım için Nokia N8 çekilişine başarılı katılım hakkı sahip olma ön koşulu olduğundan, AFM Sinema Bileti hediyesi 20 Ocak tarihinden itibaren verilmeye başlanacak ancak 28 Ocak 2011'den itibaren kullanılabilecektir. TRON boşluk AD boşluk SOYAD boşluk ADRES yazıp 1001'e mesaj atarak Nokia N8 çekilişine başarılı katılan Cep Özgür tarifesi abonelerinin cep telefonlarına gelen mesaj Katılım Kodu'nu mesajda belirtilen web sitesine girmeleri ve bedava biletlerini talep etmeleri gerekmektedir.
  • Abonenin AFM gişe görevlisine bildireceği “Bilet Kodu”, AFM Sinemaları gişelerinde yer alan kampanya POS cihazlarına AFM gişe görevlisi tarafından girilecek ve doğru ise POS'tan çıkan kupon gişe görevlisi tarafından teslim alınarak aboneye aynı gün için herhangi bir seansta birlikte kullanılacak 2 kişilik Disney'den TRON Efsanesi 3D bileti verilecektir.
  • POS'tan çıkan kampanya kuponu, sadece kuponun basıldığı tarihte geçerli olacaktır. Başka bir gün kullanılamaz.
  • TRON Efsanesi 3D filminin gösterimde olacağı AFM Sinemaları listesine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesinden ulaşılabilir. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.
  • Telefon ile yapılan rezervasyonlarda ve internet üzerinden yapılan bilet satın alımlarında geçerli değildir.
  • Sitede doğrulaması yapılan ilk 1000 “Katılım Kodu”nun sahibi kişiler 1 arkadaşı ile gidebileceği Disney'den TRON Efsanesi 3D sinema biletine sahip olacaktır.
  • Siteden 1000 kişilik limit dolduğu andan itibaren SMS ile kampanya “Katılım Kodu” iletilmeyecektir.
  • Sinema biletleri 28 Ocak 2011'den itibaren sadece TRON Efsanesi 3D filmi AFM Sinemalarında vizyonda olduğu sürece geçerli olacaktır. AFM Sinema Bileti hakkı 2 kişiliktir. Biletler film gösterimde olduğu süre içerisinde, ancak herhalukarda 28 Şubat 2011'e kadar kullanılabilecektir.
  • Cep Özgür'e numara taşımada kazanılan 1200 dk kampanyası Nokia Çekilişi kampanyasından bağımsız olarak gerçekleşecektir. Numarasını Cep özgür'e taşıyanlar için geçerli olacak 1200 dk ile ilgili detaylı bilgi için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresi ziyaret edilmelidir.
VODAFONE CEP ÖZGÜR KAMPANYASI ÇEKİLİŞ SONUÇLARINOKİA N8 CEP TELEFONU ASİL TALİHLİLERİSıra NoAdı Soyadıİl1MEHMET BARUTKÜTAHYA2EROL YURTSEVENZONGULDAK 3MUHAMMET ALİ ASANSAMSUN 4MALİK GÜLK.MARAŞ5SEDAT KARTALHATAY6COŞKUN TAYMURADIYAMAN7BİLAL ÇAKIRBOLU8İBRAHİM YAZGANKONYA9İBRAHİM BAYGINHATAY10SEYİTHAN ALANHAKKARİ11RUJYAN YURGUNHAKKARİ12ÜNAL BAYARMALATYA13SERAP BALCI İSTANBUL 14MUSTAFA KARA İSTANBUL 15BURHAN KAAN ALTIN KIRIKKALE 16UĞUR YILMAZ MANİSA 17ABDULLAH DEMİRCİ OSMANİYE 18ENDER ULUDAĞ KAYSERİ 19KAZIM AYIK GAZİANTEP 20EMRE KANBUR SAKARYA NOKİA N8 CEP TELEFONU YEDEK TALİHLİLERİSıra NoAdı Soyadıİl1CİHAN FİLİZ İSTANBUL 2KAZIM ASLAN UŞAK 3MUAMMER ENES ŞAHİN SAKARYA 4TURGAY ÖZTÜRK İZMİR 5SEYFULLAH GÖREN İSTANBUL 6SEVGİ TOKYAY İSTANBUL 5HAKAN ERCİYAS ANKARA 8BURCU TARHANACI BURSA 9NECİBE ECEM AYVAZ TEKİRDAĞ 10MEHMET YENİÇERİ ANTALYA Söz konusu kampanya MPİ’nin 14.01.2011 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02–401.02.99–129–436 sayılı izniyle düzenlenmiştir. 04.03.2011 tarihinde yapılan çekilişe 15.707 katılım gerçekleşmiştir. İkramiye kazanan asil talihlerin ikramiyelerini almak için 24.03.2011 tarihine kadar; yedek talihlilerin 08.04.2011 tarihine kadar U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 Kat:8 D:40 Mecidiyeköy/İstanbul adresine kimlikleri ile başvurmaları gerekmektedir. Bu tarihlere kadar başvurmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. Talihlilerin hepsine taahhütlü posta kanalıyla bildirim yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. sorumlu değildir. ÖTV ve KDV hariç olmak üzere; Veraset ve İntikal Vergisi ile diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar ikramiye kazanan talihlilere aittir. Bu kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez. Kampanya ile ilgili sorularınız için (0212) 212 40 30 begin_of_the_skype_highlighting (0212) 212 40 30 end_of_the_skype_highlighting nolu U2 Kampanya Danışma Hattı'na başvurabilirsiniz.
  • Kampanyaya katılmak için attığım mesaj ücretli midir?
    Hayır, TRON AD SOYAD ADRES yazıp 1001'e gönderilen mesajlar ücretlendirilmeyecektir.
  • Çekilişe katılmak için Cep Özgür abonesi olmam yeterli mi?
    Evet, Cep Özgür aboneleri TRON AD SOYAD ADRES yazıp 1001'e mesaj attıklarında, çekilişe katılmaya (1) hak kazanıyorlar. Üstelik her 30 TL yüklemede 1'er hak daha kazanıyorlar.
  • Toplam çekiliş hakkımı nasıl öğrenebilirim?
    Çekilişe ilk SMS ile katıldığınızdan itibaren, otomatik olarak her yüklemenizde size gelen SMS'te toplam çekiliş hakkınız belirtilmektedir.
  • Ne zaman Nokia N8 kazananlar belli olacak?
    9 Mart'ta kazananlar Radikal Gazetesi'nde ve vodafone.com.tr'de açıklanacaktır.
  • Çekiliş için attığım SMS'te adımı yanlış yazdım sorun olur mu?
    Gönderilen kısa mesajdaki isim bilgisi ile hat sahibinin kayıtlı isim bilgileri arasında farklılık var ise hat sahibi çekilişe dahil edilecektir. İkramiyeler Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. tarafında kayıtlı hat sahibine verilecektir.
  • İster Müzik, ister mobil paket seçebilir miyim?
    Çekilişe katılmak için ilettiğin SMSin ardından başarılı katılımcılara wap push mesajı ile indirebileceği mobil içerik iletilecektir. Bu linkte sana özel sana özel mobil içerik paketi (Duvar kağıdı, ekran koruyucu, oyun), müzik ya da duvar kağıdından biri alınabilecektir. Sadece ilk katılımdan sonra mobil içerik alınabilecektir.
  • Kampanyadan anında kazandığım mobil içerikleri indirirken bağlantı ücreti öder miyim?
    Hayır, Bu içeriklerin indirilmesi için Türkiye sınırları içerisinde bağlantı ücreti aboneden tahsil edilmeyecektir.
  • Ben 26 yaşındayım kampanyadan faydalanabilir miyim?
    Hayır, kampanyadan Cep Özgürlü'ler faydalanabilmektedir. Cep Özgür tarifesi abonesi olmak için için 15-25 yaş aralığında olmak gerekmektedir.
  • Cep Özgür abonesi değilim, çekilişe katılabilir miyim?
    Hayır, kampanyadan faydalanabilmek için Cep Özgür abonesi olmanız gerekmektedir. Cep Özgür abonesi olmak için en yakın Cep Shop'a uğramanız gerekmektedir. Vodafone Bireysel hat kullanıcısı isen “OZGUR” yazıp 7048'e gönderebilirsiniz ekleyebiliriz.
  • Ben Vodafone abonesiyim , çekilişe katılabilir miyim?
    Vodafone faturasız bireysel hat sahibi iseniz Cep Özgür tarifesine geçmek ve çekilişten faydalanmak için “OZGUR” yazıp 7048'e SMS atabilirsiniz. (Cep Özgürlü olmak için 25 yaş altında olmak gerekmektedir.)
  • Sinema Bileti kampanyasından nasıl yararlanabilirim?
    Sinema bileti kazanabilmek için size gelen katılım kodunu tron.cepozgur.com sitesinde sinema bileti kazan bölümünden girmeniz gerekmektedir. Şifresini siteden giren ilk 1000 kişiye SMS ile bilet kodu gönderilecektir. Bu kişiler bir arkadaşı ile filmin 3D gösteriminin olduğu ve sitede listelenen AFM Sinemalarında TRON Efsanesi filmi için filmin vizyonda olduğu süre içerisinde kullanabilir. 28 Şubat itibari ile kullanılmayan sinema kodlarının geçerliliği sona erer.
  • Sinema biletini almak için ne yapmalıyım?
    Sinema bileti kodunu alabilmek için katılım kodunu tron.cepozgur.com sitesine GSM numaran ile beraber girmen gerekmektedir. Katılım kodu ile telefon numarası eşleşiyorsa ve ilk 1000'deyse ekranda bilgi verilecek ve takiben telefonuna mesaj ile sinema bileti kodu iletilecektir.
  • Sinema bileti kazandınız bilgisi ekranda verildi ama telefonuma bilet kodu gelmedi. Ne yapmam gerekiyor?
    Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak, kontrol ettirebilirsiniz. Başarılı katılım gerçekleştirdiyseniz, bilet kodu yeniden telefonunuza ileteceklerdir.
  • Katılım kodumu kaybettim ya da gelmedi ne yapabilirim?
    Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak, kontrol ettirebilirsiniz. Başarılı katılım gerçekleştirdiyseniz, katılım kodu yeniden telefonunuza ileteceklerdir.
  • Katılım kodu ve bilet kodu nedir?
    Cep özgürlüler daha fazla kazansın diye sinema bileti hediye promosyonu için çekilişe başarı ile katılmış kişilere katılım kodu iletilecektir. Bu kod ile tron.cepozgur.com sitesine giden ilk 1.000 kişi de bilet kodunu oluşturabilecektir.
  • Peki nerelerde bu filme gidebilirim?
    TRON Efsanesi 3D filminin gösterimde olacağı AFM sinemaları listesine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesinden ulaşılabilir.
  • Hediye Mobil içerikleri istediğim zaman indirebilir miyim?
    Hayır, 28 Şubat 2011 tarihinden sonra SMS ile size iletilen wap linki aktifliğini kaybedecektir. Sadece bir defaya mahsus olarak size gelen mesajda belirtilen wap sitesinden kazandığınız içeriği indirebilirsiniz.
  • Bana wap linki geldi ama indiremiyorum, ne olmuş olabilir?
    Telefonuna internet ayarlarını yapmamış olabilirsin, ayarları yapmak için LIVE yazıp 7048'e mesaj atarak live ayarlarını yapabilirsin.
  • Kampanya bitiş tarihi nedir?
    Hem sinema bileti (Tron Efsanesi gösterimde olduğu sürece) kullanımı açısından, hem de çekilişe katılabilmek için son tarih 28 Şubat 2011'dir.
  • Çekiliş ile kaç Nokia N8 verilecektir?
    20 Nokia N8 çekiliş ile verilecektir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cep, efsanesi, hediye, n8, nokia, sürprizleri, tron, ve, vodafone, Özgürden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
NOKİA Lumia 930 Alanlara Nokia Hediye Seti Hediye Zen Cep Telefonlar 0 11 Haziran 2014 21:52
Vodafone Servisleri Kısa Kodları (Kampanyalardan Kazandığınız Hediye Lira ve Hediye PauL Vodafone 0 03 Ocak 2013 12:07
Vodafone FreeZone - Özgür Genç Tarife Deep Vodafone 0 07 Temmuz 2011 22:47
Vodafone - Cep Özgür'lülere Bedava Cumartesi İnternet Kampanyası Dilara Vodafone 0 19 Aralık 2010 07:44
Vodafone'da yüklenilen liranın %50'si kadar hediye Slipknot Vodafone 0 02 Nisan 2010 03:16