IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Kasım 2011, 03:14   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vodafone Tüketici Hakları Bildirgesi




Türkiye'nin önde gelen operatörlerinden Vodafone müşterilerine yönelik Vodafone Tüketici Hakları Bildirgesi'ni duyurdu. On ana maddeden oluşan Vodafone Tüketici Hakları Bildirgesi, müşterilerin en doğal haklarını en başından vermek ve kayıtsız şartsız memnuniyet yaratmak için durmadan çalışmak gerekliliği üzerine yapılandırılmış.
Vodafone Tüketici Hakları Bildirgesi
Vodafone: "Numara taşımadan en çok tercih edilen operatör olmamızın önemli bir sebebi var: Müşterilerimize en doğal haklarını zaten ve en başından vermemiz ve kayıtsız şartsız memnuniyet yaratmak için durmadan çalışmamız... Şimdi bu hakları deliştirdik ve b ir bildirgeye dönüştürdük: Vodafone Tüketici Hakları Bildirgesi."
Madde 1: Eşitlik Hakkı Mobil iletişimden faydalanmak herkesin hakkıdır. Vodafone, cep merkezlerinde her bütçeye uygun akıllı cep telefonu tarifeleri sunar.
Madde 2: Şeffaflık Hakkı Şeffaf hizmet almak herkesin hakkıdır. Vodafone, kazanmış olduğunuz promosyon TL'leri daha yüksek fiyattan değil kendi tarifenizin fiyatından kullandırır.
Madde 3: Seçme Hakkı Özgürce seçmek herkesin hakkıdır. Vodafone, internet paketlerini sadece aylık değil, ihtiyacınız kadar internet kullanmanız için haftalık, günlük, saatlik olarak da sunar.
Madde 4: Vazgeçme Hakkı Vazgeçmek herkesin hakkıdır. Vodafone, numaranızı taşıyıp çekim kalitesinden memnun kalmazsanız paranızı iade eder.
Madde 5: Uluslararası İletişim Hakkı Uluslararası iletişim kurabilmek herkesin hakkıdır. Vodafone, küresel şebekesindeki ülkelerde yurtiçi fiyatlarla konuşmanızı sağlar. Madde 6: Kontrol Hakkı Harcamalarını kontrol altında tutmak herkesin hakkıdır. Vodafone, tarifenizdeki dakikaların % 80'ini harcadığınızda sizi bilgilendirir, fatura tutarınızı kontrol etmenizi kolaylaştırır.
[b]Madde 7:[/v] Destek Hakkı Zor durumda destek almak herkesin hakkıdır. Vodafone, bakiyeniz tükense de iletişiminizi devam ettirmeniz için size ilave bakiye yükler, mağdur olmanızı engeller.
Madde 8: Kolaylık Hakkı Hizmete kolayca ulaşmak herkesin hakkıdır. Vodafone, çağrı merkezindeki Sesli İmza Hizmeti ile sizi hemen sesinizden tanır, gereksiz zaman kaybetmenizi önler.
Madde 9: Geri Bildirim Hakkı Görüş bildirmek herkesin hakkıdır. Vodafone, hizmet aldığınız her noktada görüşlerinizi alır ve size daha iyi hizmet verebilmek için önerilerinizi değerlendirir.
Madde 10: Güvenlik Hakkı Kişisel bilgilerinin korunması herkesin hakkıdır. Vodafone, kişisel bilgilerinizi ISO 27001 uluslararası kalite standartlarıyla belgelenmiş güvenlik sistemiyle korur.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bildirgesi, hakları, haklarä±, tã¼ketici, tüketici, vodafone


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Bildirgesi Ezgi Aile Evlilik ve Çocuklar 0 16 Kasım 2011 00:48
Hasta Hakları Derken Sağlık Personel Hakları İhmal Ediliyor System Sağlık Köşesi 0 14 Eylül 2011 11:38
Hayvan Hakları Bildirgesi Ein Hayvanlar Alemi 0 30 Aralık 2010 09:47
Vodafone - Vodafone Cep Dolusu Mesaj Paketi Dilara Vodafone 0 19 Aralık 2010 07:48
Elçisel İnanç Bildirgesi YapraK Hristiyanlık 0 18 Nisan 2009 15:21