IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Eylül 2012, 12:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vodafone Locate, İş Ortağım Kırmızı Bulut ile Türkiye'de




Vodafone'un, şirketlerin gelişimini akıllı iş modelleriyle destekleyerek verimlilik ve rekabet gücü kazandırmak hedefiyle hayata geçirdiği İş Ortağım Kırmızı Bulut, Vodafone Locate hizmeti ile şirketlere sadece Türkiye'de değil, yurtdışında da mobil ekip takip olanağı sunuyor.

Yapılan açıklamaya göre, Vodafone Locate ile şirketler hem yurtiçi hem de yurtdışında saha ekiplerini kolayca yönetiyor. Vodafone, Nisan ayında yeni nesil bulut bilişim hizmetlerini bir araya getirerek 120 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Vodafone İş Ortağım Kırmızı Bulut çatısı altında, Vodafone Locate hizmeti ile kurumlar için dünyanın dört bir yanında güvenli cihaz ve saha yönetiminin kapılarını açıyor.

Oksijen Ar-Ge mühendislerinin uzmanlığıyla Türkiye'de geliştirilerek diğer Vodafone Grubu operatörlerine ihraç edilen Vodafone Locate, Türkiye'de ilk kez sadece yurtiçinde değil, yurtdışında da cep telefonu aracılığıyla mobil ekip takibine olanak sağlayarak, lokasyon hizmetlerine yeni bir soluk getiriyor.

Vodafone İş Ortağım Kırmızı Bulut kapsamında, şirketlerin bilgilerini efektif şekilde yöneterek verimlilik artışı elde etmelerine olanak sağlayan mobil uygulamalarını bir araya getirdiği İş Yönetimi Çözümleri başlığı altında kurumlarla buluşan Vodafone Locate, mobil telefona ek herhangi bir cihaza ihtiyaç olmaksızın saha ekipleri hakkında hassas lokasyon bilgisi sunan GPS özelliği ile de fark yaratıyor.

-"Vodafone Locate, etkin zaman planlaması ile verimliliği artırıyor"-

Şirketlerin mobil ekiplerini herhangi bir altyapı veya yazılım yatırımı yapmadan, web ortamındaki sayısal ve uydu haritaları üzerinden izleyerek maliyet avantajı elde ettikleri Vodafone Locate ile aynı zamanda saha personelini kısa mesaj ile yönlendirmek, trafik akışına göre uygun güzergah belirlemek; böylelikle etkin zaman planlaması yaparak verimlilik artışı elde etmek mümkün oluyor.

Vodafone Locate ayrıca, özel hayatı göz önüne alarak firmalara kendi belirledikleri iş saatleri içerisinde çalışmaları olanağını da yaratıyor.

Firmalara ait mağaza ve diğer lokasyon bilgilerinin eklenebildiği ve bu lokasyonlar arasında toplantı organizasyonu ile katılımcı takibinin de yapılabildiği Vodafone Locate, çalışanların güvenliğini, arıza ve kazalar başta olmak üzere tüm acil durumlarda garanti altına alıyor, gerekli noktalara daha hızlı ve etkin bir şekilde yardım ulaştırılmasına olanak sağlıyor.

-"İş yönetiminde zaman ve mekan dinamiklerini ortadan kaldırıyor, verimlilik ve maliyet avantajı sağlıyor"-

Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi'nden sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy da, İş Ortağım Kırmızı Bulut çatısı altında uzun zamandır portföylerinde bulunan bulut bilişim hizmetlerini Türkiye'de ilk olan uygulamalarla zenginleştirerek kurumsal müşterilerine sunduklarını ifade etti.

Yeni nesil teknolojilere yüksek IT sistem veya altyapı yatırımı yapmadan erişmelerine olanak sağladıklarını dile getiren Aksoy, şunları kaydetti:

"Vodafone İş Ortağım Kırmızı Bulut ile iş dünyasının gelişimi ve rekabet gücünün artmasında lokomotif rol oynayan mobil teknolojilerin, KOBİ'ler başta olmak üzere tüm iş ortaklarımız tarafından erişilebilirliğini artırmayı hedefliyoruz. Kırmızı Bulut çatısı altında tek elden sunduğumuz bilişim çözümleri sayesinde kurumlarımız, iş süreçlerini ofis ortamında bulunmadan ve daha da önemlisi altyapı yatırım yapmadan kolay ve güvenli şekilde yönetebilirler.

Vodafone Locate, şirketlerin saha ekiplerini cep telefonları aracılığıyla gerçek zamanlı takip etmelerine olanak sağlaması dolayısıyla, bulut bilişim teknolojilerinin iş yönetiminde zaman ve mekan dinamiklerini ortadan kaldıran, verimlilik ve maliyet avantajı sağlayan potansiyelinin çok başarılı bir örneği.

Oksijen Ar-Ge mühendislerimiz, derin bilgi birikimi, beceri ve deneyimleri sonucu geliştirdikleri Vodafone Locate'i Türkiye pazarına sunmadan 2011 yılı içinde Vodafone Almanya ve Romanya'ya ihraç etme başarısı gösterdiler. Şimdi biz bu değerli hizmeti Vodafone İş Ortağım Kırmızı Bulut çatısı altında Türkiye'de kurumsal müşterilerimizle buluşturarak, hem yurtiçi hem de yurtdışında internet üzerinden etkin planlama ve saha yönetimi hizmeti sunmaktan mutluluk duyuyoruz."

__________________
be positive..


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
İş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
HTC Sensation XE, Vodafone ile Türkiye'de! Pargali Vodafone 0 28 Mart 2012 18:51
Yiğit Bulut \ Türkiye'nin merkezi 'mutasyona' mı uğruyor, özüne mi dönüyor! Pentagram Serbest Kürsü 0 25 Ağustos 2010 14:23
Vodafone Türkiye'ye 2 ödül birden(Ekonomi) Lucifer Haber Arşivi 0 16 Nisan 2010 15:19