IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2012, 22:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vodafone, Akıllı İletişim Platformu "ACAİP"i Tanıttı




Vodafone Türkiye, bir süre önce hayata geçirdiği kolaylık - sadelik konseptinin devamı kapsamında "Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu ACAİP"i tanıttı.

Vodafone Türkiye, bir süre önce hayata geçirdiği "kolaylık/sadelik" konseptinin devamı kapsamında "Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu - ACAİP"i tanıttı. "ACAİP" konsepti ile akıllı telefon seçmek, satın almak ve kullanmaya başlamak "kolay", "anlaşılır" ve

"erişilebilir" hale geleceği bildirildi.

Vodafone Türkiye, abonelerin akıllı telefon seçerken, alırken ve kullanırken yaşadığı zorlukları ve kafa karışıklığını ACAİP ile ortadan kaldırmayı hedefliyor. Aboneler, Vodafone Cep Merkezleri'nde istedikleri cihazı gerçeği üzerinden deneyebilecek, "Dr. ACAİP"lere cihazlarla ilgili her şeyi danışıp bilgi alabilecek, tarifelerine ek avantajlı fiyatlarla cihaza kolayca sahip olabilecek, "ACAİP Kutu" ile Dr. ACAİP'ler eşliğinde eski telefonlarının hafızasındakileri yeni cihazlarına aktarıp internet ve e-posta dahil tüm ayarlarını yaptırabilecekler.

Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu kapsamında ise Dr. ACAİP'ler, abonelerin her türlü sorularını yanıtlayacak ve ürün seçiminden kullanımına, kurulumuna her aşamada yardımcı olacaklar. Akıllı telefon ve data eğitimi konusunda mobil internet Dr. ACAİP'ler, abonelerin mağazadan telefonlarını kullanarak çıkabilmelerini sağlayacaklar. Dr. ACAİP'ler Vodafone'un Türkiye genelindeki 408 mağazasında abonelere hizmet sunacaklar.

- "Teknoloji kafa karıştırmak yerine hayatı kolaylaştırmalı"

Tanıtımda konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, abonelerinin mobil iletişimin nimetlerinden gönül rahatlığıyla faydalanarak yaşam kalitelerini artırma hedefiyle faaliyet gösterdiklerini belirtti. Öğüt, teknolojinin, kafa karıştırmak yerine hayatı kolaylaştırması gerektiğini dile getirerek, şunları ifade etti:

"Yaptığımız araştırmalar, bize sektördeki ürün ve hizmetlerle ilgili olarak abonelerin kafasının karışık olduğunu gösteriyor. Teknoloji insanların hayatını kolaylaştırmak için sürekli gelişiyor ve değişiyor; ancak kullanıcılar bu değişimi aynı hızla takip edemiyor. Biz de bu gerçekten hareketle, ürün ve servislerimizi abonelerimize dokunabildiğimiz her noktada daha kolay anlaşılır ve erişilebilir kılma hedefiyle bir süre önce 'kolaylık' konseptini hayata geçirdik.

'Vodafone'da her şeyin bir kolayı var' diyerek, Her Şey Dahil Vodafone Pasaport, Hesabını Bilen Tarifeler, Vodafone markalı akıllı telefon ve Smart Tab gibi ilkleri sektöre sunduk. Kolaylık konseptimiz dahilinde şimdi de ACAİP bir platformu abonelerimizle buluşturuyoruz."

ACAİP'i, Vodafone aboneleri dünya kalitesinde teknolojiye Vodafone farkıyla eşit bir şekilde ve kolaylıkla erişsin ve eriştikten sonra kolaylıkla kullanabilsin diye oluşturduklarını kaydeden Gökhan Öğüt, "Vodafone'da akıllı telefon almak ACAİP kolay diyoruz. Dr. ACAİP'lerin yardımıyla en uygun akıllı telefonu seçmek, ACAİP Plan ile satın almak, ACAİP Kutu ve Dr. ACAİP'lerle telefonu kullanmaya başlamak ACAİP kolay" dedi.

Türkiye'de akıllı telefon penetrasyonunun yüzde 12, Vodafone abonelerinde ise yüzde 17,8'le Türkiye ortalamasının üstünde olduğunu kaydeden Öğüt, "Her iki Vodafone abonesinden biri 3G kullanıyor. ACAİP platformumuzla bir yılda akıllı cihaz satışımızı yüzde 50 artırmayı hedefliyoruz. Vodafone Türkiye olarak müşteri ihtiyaçlarını en iyi anlayan ve beklentilerini en doğru ürün ve servislerle karşılayan operatör olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Platform, abonelerin ihtiyaçlarına ve bütçelerine en uygun akıllı telefonu kolayca alabilmeleri için 3 farklı ürün grubu sunuyor. Aboneler, "Ekonomik",

"Popüler" ve "Teknolojik" isimleriyle sınıflandırılmış ürün gruplarından ihtiyaçlarına en uygun akıllı telefonu, tarifelerine ek avantajlı fiyatlarla alabilecek. Vodafone Cep Merkezleri'ndeki ACAİP Kutular ise eski telefondan yeni telefona geçişi kolaylaştırıyor, telefonların kurulumunu kolayca gerçekleştiriyor.

Muhabir: Ziya Altunbaş

__________________
be positive..


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
acaİpi, akıllı, platformu, tanıttı, vodafone, vodafone haberleri, vodafone tanıtımı, İletişim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vodafone'dan ACAİP Platformu! Kızın1i Vodafone 0 30 Ekim 2012 21:57
"Kürtaj Haktır Karar Kadınların Platformu" Taksim'de Bir Yürüyüş Düzenledi Sim Haber Arşivi 0 29 Haziran 2012 08:52
Notch: Origin Platformu Kesinlikle "İyi Bir Şey" KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 16 Mart 2012 20:47
LG, Dünya'nın ilk Full HD LED "3D" TV'sini tanıttı: LG LX9500 xLine Bilim Dünyasından Son Haberler 0 08 Nisan 2010 04:01
Vodafone "Cep Çiftçi" Tarifesi MT EkoL Vodafone 0 12 Kasım 2009 15:56