IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ekim 2014, 08:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Filede maraton başlıyor




Voleybol Erkekler 1. Ligi pazar günü oynanacak maçlarla başlıyor. Son şampiyon Halkbank bu sezona da iyi bir başlangıç yaptı ve geçen sezon play-off final serisinde mağlup ettiği Fenerbahçe'yi bu kez Şampiyonlar Kupası'nda yenerek bu sezon da iddialı olduğunu gösterdi.

Sezon öncesi en dikkat çekici konu her zaman olduğu gibi transferlerdi. Ligin son şampiyonu Halkbank, Radostin Stoycev'den boşalan baş antrenörlük koltuğunu, tarihin en iyi oyuncularından kabul edilen İtalyan Lorenzo Bernardi ile doldurdu. Ankara ekibi Tsvetan Sokolov, Michal Kubiak ve Marcin Modzonek gibi yıldızlarla da kadrosunu takviye etti.

Şampiyonluğun bir diğer güçlü adayı Fenerbahçe, Wout Wijsmans, Marcus Böhme ve Milos Nikic ile kadrosunu güçlendirirken, uzun yıllar formasını giyen Leonel Marshall ile yollarını ayırdı.

Fenerbahçe'den ayrılan Kübalı oyuncu Arkasspor ile anlaştı. İzmir ekibi Marshall dışında Fransız Kevin Tillie ile anlaşarak transferi noktaladı. Ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray FXTCR kadrosunu büyük ölçüde yeniledi. Baş antrenör Reşat Arığ ile yolları ayıran sarı kırmızılılar, İtalyan Flavio Gulinelli'yi takımın başına getirdi. Selçuk Keskin, Samuel Tuia, Filip Rejlek, Kamıl Baranek, Hakan Polat ve İbrahim Akşeker takıma yeni katılan isimler oldular.

2014-2015 Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde normal sezon bu hafta sonu başlayacak ve 21 Mart Cumartesi günü oynanacak maçlarla son bulacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başlıyor, filede, maraton


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Filede dev final! Ecrin Voleybol 0 12 Ekim 2014 21:48
Maraton (Atletizm) Maraton Sporu Nedir? Maraton Sporu Tarihçesi - Maraton Sporu. Sevda Diğer Spor Branşları 0 15 Kasım 2011 00:23