IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2015, 13:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
3 puan Balıkesir'in




Voleybol 2. Ligi ekiplerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı kendi evinde Arkas Spor ile oynadığı maçtan 3-1 galip ayrıldı.

Maça tutuk başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor karşısında etkili olan Arkas maça 6-0'lık seriyle başladı ve ilk teknik molaya 8-1 önde geçti. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor toparlanmaya çalışsa da ikinci teknik molaya 16-12 önde giren Arkas ilk seti 25-22 alarak maçta 1-0 öne geçti.

İkinci sette dengeyi kuran Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ilk teknik molaya 8-4, ikinci teknik molaya 16-8 önde girerek 2. seti 25-14 alarak durumu 1-1 yaptı.

3.sette Ayşe Kılıç'ın etkili oyunuyla önde götüren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Ivana Nesovic'in de sayılarıyla 25-20'lik skorla 2-1 öne geçti. Maçı 3-1'e getiren sete fırtına gibi giren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, ilk teknik molaya 8-1, ikinci teknik molaya da 16-2'lik skorla girdi. Bu sette Ivana Nesovic'in etkili servisleri dikkat çekti. 25-9 biten set sonucu Balıkesir Büyükşehir Belediyespor puanını 15'e çıkardı.

Galibiyet sonrası konuşan Av. Ömer Marmaralı "İlk etapta önemli olan 8 günde oynayacağımız 3 maçtan 2'sini kazandık. Sırada Cumartesi günü İzmir'de oynayacağımız Rota Koleji maçı var. O maçtan da 3 puan alarak zirveden kopmamak istiyoruz. İlk setteki konsantrasyon sorununu atlatınca keyif veren bir takım izledik. Zamanla daha keyifli voleybol oynayan bir takım olacağız. Oyuncularımızı ve Teknik ekibimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Maçı izleyenler arasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkan'ı Yusuf Hocaoğlu, Başkan Vekili Av. Ömer Marmaralı, Voleybol Şube Sorumluları Hakan Arda ve Mesut Eray, Türkiye Voleybol Federasyonu Yön. Kur. Üyesi Metin Mengüç, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü İrfan Sarıgül, Voleybol İl Temsilcisi Sezai Doğan yer aldı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
3, balıkesirin, puan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
!Puan Yazınca Puan Göstermek. Amigo mIRC Scripting Sorunları 21 30 Mayıs 2017 19:48
Çözüldü Puan -u ve Puan +u Hakkında Yardım Smith mIRC Scripting Sorunları 6 11 Ekim 2015 21:38