IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2015, 14:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Galatasaray'ın isim sponsoru HDI Sigorta oldu




Galatasaray Spor Kulübü, Erkek Voleybol takımı isim hakkı için sektörünün yenilikçi markası HDI Sigorta ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

2014–2015 sezonunda 4’lü Final oynamaya hak kazanan, 2015 -2016 Sezonunda da bu başarıyı daha yukarılara taşımayı hedefleyen Galatasaray Erkek Voleybol takımı isim sponsoru, 100 yılı aşkın global sektör tecrübesi ile Türkiye’nin yenilikçi sigorta şirketi HDI Sigorta oldu.

12 Kasım Perşembe günü Türk Telekom Arena Stadı’nda düzenlenen basın toplantısı ve imza törenine Galatasaray Spor Kulübü adına Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce ile HDI Sigorta’yı temsilen Genel Müdür Ceyhan Hancıoğlu katıldı. Galatasaray Spor Kulübü ile HDI Sigorta arasında yapılan anlaşmaya göre, Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Galatasaray HDI Sigorta ismi ile anılacak.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce toplantı sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Galatasaray köklü voleybol geleneğine sahip bir kulüp. Voleybol Şubemizin kuruluş tarihi 1922. Geçmişte İstanbul Voleybol Ligi’nde, Türkiye Voleybol Şampiyonası’nda pek çok şampiyonluğa imza attık. Keza Voleybol 1. Ligi’nde de bu başarılarımızı sürdürdük. Başta Türk voleybolunun Metin Oktay’ı kabul edilen rahmetli Paidar Demir olmak üzere çok önemli isimler Galatasaray altyapısından yetişti.

Bizler sporu sağlıklı nesiller yetiştirmenin sigortası olarak görüyor, bu anlayışla hizmet ediyoruz. Galatasaray Voleybol Şubesi olarak hedefimiz altyapıdan aldığımız gücümüzü dünyaca ünlü voleybol yıldızlarıyla buluşturarak yeni şampiyonluklara ulaşmak. Bugün burada sektörünün köklü ve öncü kuruluşlarından HDI Sigorta ile yaptığımız anlaşma işte böylesine önemli bir hedefin parçası.

HDI ile Galatasaray’ın işbirliği uzun soluklu bir geçmişe sahip. Kendileri, satılan her poliçeyle kulübümüze önemli katkı sağlayan Galatasaray Sigorta markasındaki iş ortağımız. Ayrıca tesislerimiz de HDI güvencesi altında. Birazdan atacağımız imzalarla işbirliğimizi bir adım ileri taşıyoruz. Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, bugünden sonra Galatasaray HDI Sigorta ismiyle sahada mücadele edecek ve taraftarlarımızın özlediği büyük başarılara doğru yol alacak. Bu önemli işbirliği için HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu’na teşekkür ediyorum, anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum.”

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ise toplantı sırasında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Galatasaray Spor Kulübü ile 5 yıldır süregelen işbirliğimizi yeni dönemde Galatasaray Erkek Voleybol Takımı’nın kazanacağı başarılar ile taçlandırmak istedik. Son yıllarda HDI Sigorta olarak özellikle amatör branşlara desteğimiz artarak devam ediyor. Amacımız Galatasaray Spor Kulübü ile karşılıklı destek ve güven ile sürdürdüğümüz iş ortaklığımızın yeni dönemde, amatör branşlarda emek harcayan takımlarımıza da ulusal ve uluslararası arenalarda hak ettikleri galibiyetlere ulaşmaları için gereken desteği sağlamak olacaktır.

Voleybol Takımımızın yeni sezonda Galatasaray HDI Sigorta ismi ile anılması spor sponsorlukları ile topluma ve spora artı değer yaratmayı amaç edinmiş köklü şirketimiz için büyük bir gurur kaynağıdır. Galatasaray HDI Sigorta voleybol takımını tüm arenalarda yalnız bırakmadan desteklemeye devam edeceğimizi belirtir, her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim.”

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
galatasarayın, hdi, isim, oldu, sigorta, sponsoru


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ve o isim CHP'den aday adayı oldu AngeL Haber Arşivi 0 27 Şubat 2015 15:34
Sürpriz isim MHP'den aday oldu AngeL Haber Arşivi 0 23 Şubat 2015 18:48