IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Voleybol (https://www.ircforumlari.net/voleybol/)
-   -   Ata Onar İVK’ya teknik danışman oldu (https://www.ircforumlari.net/voleybol/712940-ata-onar-ivk-ya-teknik-danisman-oldu.html)

Ecrin 21 Kasım 2015 14:04

Ata Onar İVK’ya teknik danışman oldu
 
Bu sezon iddialı bir kadro ileDeplasmanlı Bölgesel ligde mücadele edecek olan İstanbul Voleybol'da eski Milli takım antrenörü Ata Onar kulübün Teknik Danışmanı oldu.

İstanbul’da doğan Ata Onar, voleybola Beşiktaş Kulübü’nde başladı. 1966’da Eczacıbaşı’na transfer olan Onar, bu kulübün başarılarında büyük pay sahibi oldu. Döneminin en iyi pasörlerinden biri olarak gösterilen Ata, 72 kez milli formayı giydi.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Arçelik ve Konya Ereğli Belediyesi’nde antrenörlük yaptı.

Özelikle kulüp kapanmadan önce çok küçük bütçelerle üst üstte Arçelik ligde tutmayı başaran ve son sezonunda Klasman grubu birincisi yapan Onar, bu başarıları Konya Ereğli'de tekrarlayıp ilk sezonunda büyük takımların çoğunu yenip ligi 5. bitirmeyi başarmıştı.

İstanbul Voleybol Kulübü başkanı Nüket Yolaç "Ata hocam ailecek görüştüğümüz çok değerli bir insan, sağolsun bizi kırmadı bilgi ve birikimini görüşlerini kulübümüzün daha iyi yerlere gelmesi için bizimle paylaşmayı kabul etti ve kulübümüzün Teknik Danışmanı oldu. Onun gibi değerli bir ismin kulübümüzle birlikte olması kulübümüze çok büyük şeyler katacaktır ona çok teşekkür ederim" dedi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net