IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2016, 23:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lorenzo Bernardi: Puan farkını açmalıyız




Halkbank Erkek Voleybol Takım Antrenörü Lorenzo Bernardi, sezonun en önemli bölümüne geldiklerini söyledi. Bugüne kadar takımı oturtmak adına bir çok çalışmalar yaptıklarını ve düzenler getirdiklerini açıklayan Bernardi, “Şimdi bunların üzerine koyma ve çalışmalarımızın meyvelerini toplama zamanıdır. Her zamankinden iyi oynayıp sürekli kazanarak, puan farkını açmalıyız. İlk dört takım arasına girmeyi garattilediğimizde, bazı oyuncularımızın sakatlık, yorgunluk gibi sıkıntılarını daha rahat yönetebiliriz. Onları dinlendirir, finallere sorunsuz gelmelerini sağlayabiliriz” dedi.

Ligin ikinci yarısının daha zor geçeceğine inandığını ifade eden deneyimli antrenör şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümek istediklerini söyledi.

Oyunculara çok yük biniyor

Sakat oyuncular ve milli takımlara gidenler nedeniyle tam takım olarak çalışamadıklarını hatırlatan Lorenzo Bernardi, “Sakatlıklar sporun doğasında var. Fakat CEV ve FIVB’nin bu sezon ortası turnuvalarına bir çözüm getirmesi gerekiyor. Geçen yıl 80 maça çıkmış voleybolcularımız var. Bu yıl da iki oyuncumuz ligde, Şampiyonlar Liginde, kupada forma giyen bazı oyuncularımız üst üste beş eleme maçı oynayıp geldiler ve dinlenemediler. Kadromuzdaki isimlerin milli takım oyuncusu olması kalitemizi gösterir ama sporcuların üzerine çok yük biniyor. FIVB ve CEV’den bir çözüm bekliyoruz” diye konuştu.

16 Ocak’ta Fenerbahçe ile ikinci yarının ilk maçını İstanbul’da oynayacaklarını hatırlatan Lorenzo Bernardi, bir galibiyet serisi yakalamaları gerektiğini, bu seriye Fenerbahçe maçı ile başlamak istediklerini sözlerine ekledi.

Halkbank kafilesi yarın (15 Ocak, Cuma) Fenerbahçe maçı için İstanbul’a hareket edecek.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
açmalıyız, bernardi, farkını, lorenzo, puan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık