IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Voleybol (https://www.ircforumlari.net/voleybol/)
-   -   Manşet Ocak 116 sayısı da raflarda (https://www.ircforumlari.net/voleybol/723396-manset-ocak-116-sayisi-da-raflarda.html)

Ecrin 18 Ocak 2016 23:18

Manşet Ocak 116 sayısı da raflarda
 
Türk voleybolunun aylık yayınlanan tek dergisi Manşet Voleybolun Sesi Ocak ayı 116. sayısıyla yeni yıla merhaba dedi.

Ankara’da yapılan Olimpiyat Rio 2016 Kıt’a elemeleri nedeniyle 2-3 gün gecikmeli çıkan Manşet’te ne yazık ki Rio müjdesi verilemedi. Gerek kızlar gerekse erkeklerde Rusya Rio 2016’ya katılmaya hak kazanırken 2012 ‘de Londra Olimpiyatlarına karılan Sultanlar bu kez Rio’da olamamanın üzüntüsünü yaşadılar. Hollanda ve İtalya’nın ise umudu sürüyor.

Türkiye Liglerinde ilk devre sona erdi.Erkeklerde Halkbank liderliğini sürdürürken batanlarda Vakıf bank 11 maçta 11 galibiyetle yenilgisiz lider.. İkinci liglerde yenilgisiz iki takım kaldı. Bayanlar A grubunda Beşiktaş Erkekler A grubunda ise Trabzonspor…

Cengiz Göllü ölümünün birinci yılında Bursa’da mezarı başında anıldı. CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi’nde takımlarımız gruplardaki liderlik mücadelelerini sürdürüyor.

Alev Anakök, Adnan Mert Paşaoğlu Sultanları yakından izledi ve son durumu değerlendirdi. Enver Göçener teknik voleybol yazılarına devam ederken Şaban Bülent Meriç voleybol nostalji anılarını yazdı…

Orhan Utkan’ın Bulmacasından çok şey öğreneceksiniz.

Enver Bağlarbaşı’nın genel yayın yönetmenliğinde hazırlanan ve Sporyum Ajans tarafından yayımlanan Manşet Voleybolun Sesi birbirinden ilginç fotolarla yine bir solukta okuyacaksınız.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net