IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Voleybol (https://www.ircforumlari.net/voleybol/)
-   -   Selçuk Keskin: 'İkinci yarıya hazırız' (https://www.ircforumlari.net/voleybol/723401-selcuk-keskin-ikinci-yariya-haziriz.html)

Ecrin 18 Ocak 2016 23:21

Selçuk Keskin: 'İkinci yarıya hazırız'
 
Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımının kaptanı Selçuk Keskin, ligin ikinci yarısının hazırlıklarını tamamladıklarını ifade ederken, Halkbank karşısında, “Armamıza layık bir şekilde mücadele edeceğiz” dedi.

Ligin ikinci yarı hazırlıklarını Resmi İnternet Sitesine yaptığı açıklamalarla değerlendiren deneyimli pasör, “İkinci yarı hazırlıklarına çok sert antrenmanlarla başladık. İkinci yarıya enerjimizi toplayabilmek için kuvvet çalışmaları yaptık. Teknik antrenmanlar yaptık. Bazı sakatlıklarımız vardı, onları iyileştirdik. İkinci yarıya hazırız. Çok zor geçeceğini biliyoruz. Artık bütün takımlar birbirlerini tanıyorlar. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Selçuk Keskin, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda HalkBank ile oynayacakları sezonun ikinci yarısının ilk maçına da değindi. Karşılaşmanın zorlu geçeceğine değinen kaptan, taraftarları da Metro Enerji Salonu’na davet etti.

Selçuk, “İkinci yarıya Türkiye’nin en güçlü ekiplerinden biri olan Halkbank maçıyla başlıyoruz. Saygıyı hak ediyorlar. Onlara çok saygı duruyoruz. İlk maçta onları yenmiştik. Bu maçta da puanlar almak istiyoruz. Zorlu bir maç olacak ama bizde armamıza layık bir şekilde mücadele edeceğiz. İnşallah galibiyet alıp güzel bir başlangıç yaparız” ifadelerine değindi.

Taraftarları maça davet eden Selçuk Keskin, "Bunu taraftarlarımızla yapmak istiyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar. Cumartesi günü tüm taraftarlarımızı Metro Enerji Salonu’na bekliyoruz. Taraftarlarımıza güzel bir voleybol izlettirmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net