IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ocak 2016, 19:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tahmazoğlu ligden çekilmeyle ilgili basın toplantısı düzenledi




Kulüp yönetim kurulunun verdiği ligden çekilme kararının ardından, ilgili evrakların Türkiye Voleybol Federasyonuna gönderildiği bildirildi.

Şahinbey Belediyespor Onursal Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, düzenlediği basın toplantısında, görevde bulundukları süre içerisinde her zaman spora destek olmaya çalışan ve kentteki gençlerin spora yönlendirilmesi konusunda çaba gösteren bir anlayışa sahip olduklarını söyledi.

Her alanda kentin tanıtımına katkı sağlamak istediklerini, bu kapsamda sıfırdan kurulan voleybol takımını 1. lige çıkardıklarını ifade eden Tahmazoğlu, "Yola çıkarken 1. ligde temsil edilen ve alttan Gaziantepli sporcular yetiştiren bir kulüp olmayı hedeflemiştik. Hocalarımızdan alttan sporcu yetiştirmelerini istedik ama olmadı. 1. ligde olacağız ama oyuncu bizim değil. Yabancılara parayı verip, 1. ligdeyiz diye de gurur duyacağız. Ben kesinlikle böyle bir şeyin içerisinde olmam" dedi.

1. lige yükseldikleri ilk yıl, tecrübe kazanmak adına dışarıdan destek almayı uygun gördüklerini, ancak bu yıl da hedeflerini hayata geçiremediklerini aktaran Tahmazoğlu, şöyle konuştu:

"5 yıldır profesyonel voleybolla ilgileniyoruz ancak çıkış noktamız konusunda en ufak gelişme kaydedememişiz. Hocalarımız alttan sporcu yetiştiremiyor veya bu konuya eğilmiyorlar. Yabancı transferlerle devam edelim anlayışı devam ediyordu. Aslında bu anlayışta bile başarı göremedik. Açık ve net konuşuyorum: Şahinbey Belediyespor, kentimizin adına yakışır yoluna devam edemedi. İstedikleri transferleri yapmamıza rağmen başarı gelmedi. Kimse kusura bakmasın, bu şehrin parasıyla kimseyi, 3-5 yabancı oyuncuyu zengin edip, paramızla kentimizi rezil edemem. O yüzden ligden çekildik."

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora desteklerinin devam edeceğini dile getiren Tahmazoğlu, voleybol bütçesini altyapıya aktaracaklarını kaydetti.

Şahinbey Belediyespor Kulübü Başkanı Cuma Güzel ise sporu tabana yaymayı hedefleyen bir anlayışa sahip olduklarını, yönetim kuruluyla teknik heyetin aldığı kararların hayata geçirilemediğini belirtti.

Ligde de istedikleri sonuçları alamayınca yönetim kurulu olarak karar verdiklerini anlatan Güzel, karara ilişkin hazırlanan evrakların Türkiye Voleybol Federasyonuna gönderildiğini ve bugün itibarıyla ligden çekildiklerini kaydetti.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
basın, çekilmeyle, düzenledi, ilgili, ligden, tahmazoğlu, toplantısı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kılıçdaroğlu basın toplantısı düzenledi yaSmin Haber Arşivi 0 31 Mart 2014 15:20
Clinton, Yanukoviç ile basın toplantısı düzenledi MoSFeT Haber Arşivi 0 03 Temmuz 2010 08:38