IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ocak 2016, 20:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yalan söylüyor




Voleybol takımının hocası Reşat Arığ, Şahinbey ve Tahmazoğlu’nu mahkemeye verdi…

Şahinbey Erkeler Voleybol Takımı’nın Antrenörü Ahmet Reşat Arığ’dan voleybol takımının ligden çekilmesinin ardından, şok iddialarda bulundu. Arığ, Başkan Tahmazoğlu’nun iddia ettiği gibi altyapıya hiçbir zaman önem vermediğini belirterek, “Antrenmanlara katılan altyapıdaki sporcuların ulaşımını daha sağlamayanların ‘biz alt yapıya büyük önem veriyoruz’ sözleri bizi hayrete düşürdü. Söylediklerinin tamamı hayal ürünü, yalan” dedi.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı ile Antrenörü Ahmet Reşat Arığ, mahkemelik oldu. Takımın ligden çekilmesiyle alacaklarını tahsis edemeyen Reşat Arığ, alacakları ödenmediği ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun hakkındaki iddialar nedeniyle Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

ARIĞ’DAN ŞOK İDDİALAR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından Erkekler Voleybol 1. Ligi'nden çekilen Şahinbey Erkeler Voleybol Takımı’nın Antrenörü Ahmet Reşat Arığ, Şahinbey’in bu zamana kadar alt yapıya hiçbir destek vermediğini söyledi.

Tahmazoğlu’nun Şahinbey Belediyespor Erkekler Voleybol Takımı’nın, ‘altyapıdan oyuncu yetişmiyor. Para yabancılara harcanıyor’ gerekçesiyle ligden çekmesine anlam veremediğini söyleyen Antrenör Reşat Arığ, şok iddialarda bulundu. 27 yıllık antrenörlük kariyeri boyunca sayısız oyuncuyu altyapıdan profesyonelliğe yükselttiğini ifade den Arığ, kariyeri boyunca böyle bir ortamda çalışmadığını söyledi.

PROJELERİM KABUL EDİLMEDİ

PUSULA’ya özel açıklamalarda bulunan Arığ, şöyle konuştu: “Bizim altyapıya önem vermediğimizi söyleyenler yalan söylüyor. Benim buradaki sözleşmem belli, amacım takımın ligde başarılı olmasıydı. Bunun yanında biz altyapıyadan oyuncu yetiştirmek için yönetime projeler sunduk. Hiç biri kabul görmedi. Ben geçen yıl dönem ortasında geldi. İlk yıl takımı ligde tutmak için mücadele ettik. 2015 yılının Ağustos ayında yeniden sözleşme imzaladık. Benden 6 ay gibi kısa bir sürede altyapıdan oyuncu yetiştirmemi istediler. Türkiye’de değil de dünyanın neresinde böyle bir şey var. 6 ayda oyuncu yetiştiren hoca var mıdır? Çok merak ediyorum.

HUKUK MÜCADELESİ BAŞLADI

“Beni alt yapıdan oyuncu yetiştirmemek ve kulübün parasını yabancılara kaptırmakla suçlayanlar, ne zaman takıma destek çıkmışlardır?” diye konuşan antrenör Ahmet Reşit Arığ, şöyle devam etti: “Ben milli takıma sayısız oyuncu kazandırdım. Galatasaray’da iken Voleybol Akademisi kurdum. Amacım altyapıdan oyuncu yetiştirmekti. Bunda da başarılı oldum. Burada bize kurumsal bir yapı oluşturamadılar. Antrenmanlara katılan altyapıdaki sporcuların ulaşımını daha sağlayamayanların ‘biz alt yapıya büyük önem veriyoruz’ demelerini şaşırarak izliyorum. Hangi yönetici bir gün gelip de antrenmanları izlemiştir. Hangi deplasmanda yanımızda olmuşlardır. 19 kişilik alt yapı kadrom vardı. Bu oyuncuların yol masraflarını dahi karşılamadılar. Ben yeri geldi. Akkent’te spor salonunda paspas dahi yaptım. Şimdi çıkıp bana ve ekibime iftira atıyorlar. Bunun için hukuk mücadelesi başlattım.”

TAHMAZOĞLU ÇAMUR ATIYOR

Kariyeri boyunca mesleğine siyaseti bulaştırmadığını dile getiren Arığ, “Ben yöneticilerin görüşlerine her zaman saygı duydum. Ama onlar bana ve ekibime saygı duymadı. Hiçbir zaman yalan söylenen bir ortamda bulunmadım. Kimseyi kandırmadım. Bize zaman ayırmayanlar, projelerimize saygı duymayanlar şimdi bütün faturayı bize kesiyor. Başkan Tahmazoğlu’nun açıklamalarını talihsizlik olarak yorumluyorum. Kamuoyunu yanıltıyorlar. Bize çamur atıyorlar. İftiralarla kendi ayıplarını örtmeye çalışanlar hukuk önünde gerekli cevabı alacaklardır” dedi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
söylüyor, yalan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sevgilin yalan mı söylüyor ? Jade Aşk ve İlişkiler 0 12 Mayıs 2015 21:44
Çocuk ve Yalan : Çocuğum Yalan Söylüyor Ecrin Aile Evlilik ve Çocuklar 0 27 Eylül 2014 18:59
Sevgiliniz Yalan Mı Söylüyor? Elysian Aşk ve Sevgi Köşesi 0 14 Nisan 2014 12:18
Cep devleri yalan mı söylüyor Slipknot Cep Telefonlar 0 19 Eylül 2010 15:21
mirctr son bombası GobLi YaLan LeViS Yalan söylüyor aLLeN34 Serbest Kürsü 5 10 Nisan 2007 16:36