IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Voleybol (https://www.ircforumlari.net/voleybol/)
-   -   Arkas Spor’lu küçükler “Gelişim Kampı” yolcusu (https://www.ircforumlari.net/voleybol/724164-arkas-spor-lu-kucukler-gelisim-kampi-yolcusu.html)

Ecrin 23 Ocak 2016 20:22

Arkas Spor’lu küçükler “Gelişim Kampı” yolcusu
 
Türkiye Voleybol Federasyonu'nun yeni uygulamaya koyduğu 'Gelişim Kampı' projesine Arkas Spor'un yıldız ve küçükler kategorisinde 10 sporcusu antrenörleriyle birlikte davet edildi.

24 Ocak - 5 Şubat tarihlerinde Sinop'ta düzenlenecek Yıldız ve Küçük Erkekler Gelişim Kampına Arkas Spor oyuncuları Hakan Kemerli, Enis Ali Ay, Nazmi Deniz Uçtu, Ata Çolak, Emir Can Aydın ve Ali Kağan Çil katılacak.

26-31 Ocak tarihlerinde Dalaman'da düzenlenecek Küçük Kızlar Gelişim Kampı'na ise antrenör Ebru Yönet ile birlikte sporcular İlayda Uçak, Melis Işık, Selin Işık ve Melisa İlona Biber davet edildi.

Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, bu yeni uygulamayla sporcu ve antrenörlerin kendilerini daha iyi geliştirme imkanı bulacağını belirterek, "Üst yapı kadar altyapıya verdiğimiz önem karşısında Türkiye Voleybol Federasyonu'nun bu tip kamplara Arkas Spor'dan da oyuncu ve antrenör davet etmesi bizleri sevindiriyor. Okulları tatil olduğu bu dönemde sporcularımız kendilerini geliştirecek ve tecrübe kazanacaktır" dedi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net