IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2016, 22:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bursa çeyrek finalde




Bursa Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Cup 8’li finaller ikinci maçında Fransa temsilcisi VB Nantes takımıyla deplasmanda karşılaştı.

Temsilcimiz mücadeleden 3-1'lik skorla galip ayrılarak tur atladı.

Maçın setledi 24-26, 26-24, 10-25 ve 22-25 sona erdi.

İlk maçı da 3-1 kazanan temsilcimiz bu sonuçla Nantes’i eleyerek Ana Tablo 4’lü finallere yükseldi. Bursa Büyükşehir’in rakibi Asterix K-Neuchatel eşleşmesinde turu geçen takım olacak.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü geçen sene müzesine götürdüğü Cev Challenge Kupası'nda Fransız temzsilcisi VB Nantes takımını 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Yaklaşık dört bin kişinin izlediği müsabakaya ev sahibi ekip VB Nantes maça iyi başladı. File önünde hatalar yapan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü hücumda etkinliğini göstermeye başlayınca ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Teknik molanın ardından aradaki farkı eriten Fransa temsilcisi Bursa Büyükşehir Belediyespor’un defans hatalarını iyi değerlendirince setin başında yakaladığı üstünlüğü tekrar ele geçirdi ve ikinci teknik molaya önde 16-15 ile önde giren taraf oldu.

Teknik molanın ardından iki taraf da karşılıklı uzun rallilerle sayı buldu. Bursa temsilcisi tekrardan defans hataları yapınca uzun bir süre önde kalmasına rağmen Bursa Büyükşehir Belediyespor Nikolic’in etkili servisi, Joycinha ve Ciara sert smaçları ile ilk seti 26-24 almayı başardı.

İkinci sete Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sayı ile başlamasına rağmen, VB Nantes bulduğu taraftarının yoğun tezahuratları ile ritmi yakalayınca farkı açmayı bildi.(6-2) Yeşil-Beyazlı’lar saha kenarından verdiği direktiflerle adeta maça tekrar döndü ve ikinci setin ilk teknik molasına 8-7 ikinci teknik molasına da 16-11 önde girmeyi başardı. İkinci teknik molanın ardından Fransa temsilci VB Nantes tekrardan taraftarının desteği ile beraber ritmi yükseltince, yeşil-beyazlıları hataya zorladı ve farkı 1 sayıya kadar indirmeyi başardı.(17-18) Servislerin sürekli el değiştirdiği ikinci teknik molanın ardından Bursa temsilcisi hücumda hataları yapınca uzatmaya giden sette ev sahibi ekip VB Nantes 26-24 seti almayı başardı ve skoru eşitledi.

Üçüncü sete yeşil-beyazlılar fırtına gibi başladı. Pasör Frauke’nin harika paslarını aynı güzellikte değerlendiren Bursa Büyükşehir Belediyespor’un etkili smaçları üçüncü setin ilk teknik molasına 8-2 ve ikinci teknik molaya 16-4 önde girerek oyuna ağırlığını iyice koydu. Bursa temsilcisi uzunları Nikolic ve Ciara ile etkili bloklarla da rakibine sayı kazanma şansı vermezken bu seti de 25 –10 geçti ve skoru 2-1’e getirdi çeyrek finali garantiledi. Formalite olarak oynanan ve başa baş geçen son seti de Bursa Büyükşehir Belediyespor 25-22 geçerek maçı da 3-1 kazandı.

Maçın ardından büyük sevinç yaşayan sporculara, Bursa Büyükşehir Belediyespor yöneticileri ile maçı beraber izleyen Nantes Baş Konsolosu İshak Ebrar Çubukçu çiçek takdim ederken çok sayıda Türk seyirci sporcularla bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bursa, ceyrek, finalde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
U19 Milliler çeyrek finalde Mehmet Basketbol 0 02 Temmuz 2015 03:25
Galatasaray çeyrek finalde AngeL Voleybol 0 23 Ocak 2015 04:35
Periler çeyrek finalde Tufan Basketbol 0 28 Eylül 2014 20:49
TED çeyrek finalde Ecrin Basketbol 0 14 Mart 2014 19:23
Millilerimiz çeyrek finalde! Melodram Diğer Spor Branşları 0 28 Eylül 2011 10:14