IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Voleybol (https://www.ircforumlari.net/voleybol/)
-   -   CEV Şampiyonlar Ligi'nde Vakıfbank ile Galatasaray karşı karşıya (https://www.ircforumlari.net/voleybol/795061-cev-sampiyonlar-liginde-vakifbank-ile-galatasaray-karsi-karsiya.html)

SaNaLStaR 05 Mayıs 2018 15:44

CEV Şampiyonlar Ligi'nde Vakıfbank ile Galatasaray karşı karşıya
 
CEV Şampiyonlar Ligi'nde Final-Four heyecanı yaşanacak. Türkiye'nin 6. kez 2 takımla yer aldığı organizasyonda; Galatasaray ile Vakıfbank bugün finale kalma mücadelesi verecek.
on 7 sezonda CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu 5 kez kazanan Türk ekipleri, bu başarıyı tekrarlama hedefiyle ter dökecek. VakıfBank ve Galatasaray, Avrupa’nın bir numaralı kupasını Türkiye’ye getirebilmek için bugün sahaya çıkacak.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Romanya’nın başkenti Bükreş’te, CSM Volei Alba takımının ev sahipliğinde Final-Four’un ilk gününde, geçen yılın şampiyonu Vakıfbank ile finalisti Imoco Volley, saat 16.00’da açılış maçını oynayacak. Ardından saat 19.00’da ise CSM Volei Alba-Galatasaray müsabakası yapılacak. İki karşılaşma da SmartSport’tan naklen yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi tarihinde 6. kez çift takımla Final- Four’da yer alan Türk takımları bir kez daha şampiyonluk peşinde koşacak.

Aslan 2. kez Final-Four’da

Vakıfbank bugüne kadar 7 kez finale kaldığı Devler Ligi’nde 3 defa kupayı havaya kaldırırken, Galatasaray ise tarihinde 2. kez Final-Four’da yer alma başarısı gösterdi. Sarı-Kırmızılılar ilk kez 2013’te Final-Four’a kalmış ve organizasyonu 4. sırada bitirmişti.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net