IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Mart 2022, 12:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Simge Aköz: "Bu kupayı eve getirmek gurur verici bir durum"





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Eczacıbaşı Dynavit Kaptanı Simge Aköz, CEV Kupası'nı kazandıkları için mutluluğu dile getirerek, "Almanya'daki zorlu bir deplasmanda bu kupayı eve getirmek gurur verici bir durum" dedi.

Eczacıbaşı Dynavit Kaptanı Simge Aköz, CEV Kupası'nı kazandıkları için mutluluğu dile getirerek, " [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'daki zorlu bir deplasmanda bu kupayı eve getirmek gurur verici bir durum" dedi.
Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, CEV Kupası finali rövanşında Alman rakibi Allianz MTV Stuttgart'ı 3-1 yenerek şampiyon oldu. Turuncu-beyazlıların kaptanlarından Simge Aköz, İhlas [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ajansı (İHA) muhabirine şampiyonlukla ilgili konuştu. Şampiyon olmanın çok güzel bir duygu olduğunu söyleyen Aköz, "2018'den sonra bu kupayı evimize getirmek özellikle Almanya'daki zorlu bir deplasmanda bu kupayı eve getirmek gurur verici bir durum. Bizim için çok stresliydi. Çünkü Alman ekibi gerçekten çok kuvvetli, çok iyi oyunculara sahip. O yüzden kupayı Almanya'da kaldırmak çok kolay olmayacak bilinci ile gittik. Çalışmalarımızı buna göre yapmıştık. Çok inanılmaz bir taraftar baskısı vardı. Takımları geriye düşmesine dahi hiçbir zaman susmadılar. Orada bizim taraftarlarımız da yalnız bırakmadı. Kendi evimizde gibi hissettirdiler. İlk iki sette garantiledik. Fakat kazanarak bitirmek gerçekten önemli. Bir noktada sadece şampiyon olmak yeterli değil. O yüzden bu odağımızı bir sonraki setlere vererek 3-1 gibi temiz bir skorla kupayı evimize getirdik" diye konuştu.
"İki kupa da çok özel"
2018 yılında kazanılan CEV Kupası kadrosunda da olduğunu hatırlatan 30 yaşındaki voleybolcu, "Eczacıbaşı'nda ikinci senemdi. Benim için yarıştığım ilk Avrupa kupasıydı. Çok heyecan vericiydi. Seneler sonra tekrar yarışmak, aynı olgunlukla olmadığı halde aynı heyecanı tatmak çok güzel hissettiriyor. Birçok hedeflerimiz var. Umarım bu hedeflere de ilerleyen günlerde ulaşmayı başarırız" dedi. 2018 yılındaki ve bu sene kazandıkları CEV Kupası arasında hangisinin daha özel olduğunun sorulması üzerine Simge Aköz, "İkisi de çok özel. Çünkü 2018'de Avrupa'da ilk kez bir kupa ve madalya kazanmıştım. Fakat 4 sene sonra hem kendi ilerleyişimi, hem olgunluk sürecimi, başarıların aslında daha da önemli hale geldiği anları yaşamak da çok güzel hissettiriyor. O yüzden ikisi de çok farklı. İkisi de benim bebeklerim gibi oldu" şeklinde konuştu.
"Böyle bir çatı altında çok sevdiğimiz voleybolu oynayabildiğimiz için çok mutluyum"
Eczacıbaşı'nın kadınlara vermiş olduğu desteğin arkalarında çok büyük bir güç olduğunu vurgulayan mili oyuncu, "Böyle bir çatı altında çok sevdiğimiz voleybolu oynayabildiğimiz için çok mutluyum. Bütün imkanlara sahip olduğumuz, yönetimimizin bizi çok desteklediği bir kulüpte gerçekten o başarıyı getirmek istiyorsunuz. Hep birlikte yaşayalım istiyorsunuz. Bunu hep birlikte kutlamak da bizim için çok önemliydi. Milli Takım'dan gelen bu ilgi, bu başarı süreci de Türk voleyboluna seyirci kazandırmak adına çok büyük bir adımdı. Artık hiçbir zaman taraftarsız oynamıyoruz. Umut ediyorum ki voleybol ilerleyen günlerde çok daha güzel yerlere ulaşacak" ifadelerini kullandı.
Kazandıkları kupanın sezonun geri kalanı için büyük motivasyon olacağını söyleyen Simge Aköz, "Arkasında çok büyük de bir emek var. Çok istenilmiş ve arzulanmış bir kupaydı. Önümüzde play-off süreci var. Lig son iki maçımız kaldı. Play-off sürecinde de bu büze büyük bir motivasyon sağlayıp, umut ediyorum ki yarı finali atlatıp, final etabında çok güzel maçlar izletiriz diye düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı. - İSTANBUL
İhlas Haber Ajansı / Spor

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aykut Kocaman: "Utanç verici bir yenilgi aldık" Emre Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 21 Eylül 2019 00:07
De la Rosa: "Alonso'nun Benimle Çalışmak İstemesi Gurur Verici" Zen Diğer Spor Branşları 0 30 Ocak 2013 13:40