IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Kasım 2023, 08:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tunahan Çörekçi Biyografi - Resmi Web Sitesi




Site adı: Tunahancorekci.blogspot.com
Site adresi: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Açıklama: Tunahan Çörekçi Biyografi
Açılış tarihi: 2023

Tunahan Çörekci, sahne adıyla ITUNA, 9 Kasım 2000 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş bir müzik prodüktörü ve girişimcidir. Kariyerine genç bir yaşta tasarım ve pazarlama alanlarına adım atarak başlamış, bu alanlarda edindiği bilgi ve becerileri müziğe yansıtmıştır.

Müzik dünyasına ilk ciddi adımını 2018 yılında, "Univers'all" albümüyle atmıştır. Bu çalışma, onun prodüksiyon anlayışını ve kalitesini geniş bir kitleyle buluşturmuştur.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2020 yılında "Growth", "Moon Tour", "Ritual" ve "Seductive" isimli parçalarını CRK Records Inc. bünyesinde 200'den fazla müzik platformunda yayınlamış ve geniş bir dinleyici kitlesi ile buluşmuştur.

Sanatçının iş alanındaki etkisi, 2021 ve 2022 yılları arasında başka sanatçılarla işbirlikleri kurarak ve onların müziklerinin dağıtımını üstlenerek genişlemiştir. Bu süreçte, CRK Records Inc. altında birçok sanatçının kariyerine katkıda bulunmuştur.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2022, Tunahan'ın sanatçı kimliğini daha da güçlendirdiği ve iş dünyasında yeni bir sayfa açtığı bir yıl olmuştur. Julie Kathryn ile "Glitch Love" ve Sable Isobel ile "Touche!" şarkılarını piyasaya sürmüş, her iki çalışma da kendi tarzını ve iş birliklerinin gücünü yansıtmıştır.

Aynı yılın ilk çeyreğinde, artistlere ve kurumsal markalara yönelik prodüksiyon ve markalaşma hizmeti sunan 20 kişilik bir şirket olan See PR'ı kurmuştur. Bu girişim, ITUNA'nın müzik ve iş dünyasındaki vizyonunu bir araya getiren bir platform olmuştur.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Aynı zamanda 2022'nin ilk aylarında, sanatçılara ve kurumsal markalara yönelik hizmetler sunan See PR isimli bir şirketi hayata geçirmiş, yıl sonunda ise bu şirketi, genişleyen vizyonu ve hizmet kapasitesiyle Sentez Media Group bünyesine katmıştır.

Ocak 2023'te yayınladığı "Linked Dark Daisies" isimli parça ile 250.000'den fazla dinleyiciye ulaşarak kariyerinde yeni bir başarıya imza atan Tunahan Çörekci, ITUNA olarak sanatıyla dinleyicilerine ilham vermeye devam etmektedir.


Konu ZeuS tarafından (12 Kasım 2023 Saat 08:22 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık