IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Web Site Tanıtımı (https://www.ircforumlari.net/web-site-tanitimi/)
-   -   https://ilmannakliyataydin.com (https://www.ircforumlari.net/web-site-tanitimi/830223-https-ilmannakliyataydincom.html)

cengiz09 24 Temmuz 2019 01:23

https://ilmannakliyataydin.com
 
Web Adresi: "https://ilmannakliyataydin.com"

Sahibi: Kemal İlman

Hosting Sağlayan Firma: Efewebtasarım

Web Master ve ya Teknik Sorumlu: EFEWEB

Kullanılan Sistem Hakkında Bilgi: Wordpress

Site İçeriği Hakkında Detaylı Bilgi: Aydın Nakliyat Firması

Site hazır bir sistem ise sistem üzerinde yapılan düzenlemelerden bahsedilebilir.(Bu madde isteğe bağlıdır):

İlham Nakliyat


Aydın Evden eve nakliyat
taleplerinizi profesyonel bir yaklaşımla, tecrübeli kadroyla ve yıllardan beri gelen tecrübeyle cevaplayan İlman nakliyat firmamız Aydın’daki tüm nakliyat işlemlerinde hizmetinizdedir. Aydın evden eve nakliyat şehrin her noktasına eşyalarınızı kusursuz şekilde ulaştırır ve verdiği ayrıcalıklı hizmetleriyle tüm taşıma sorunlarınıza etkili çözümler getirir. Ayrıca asansörlü nakliyat hizmetiyle de müşteri memnuniyetini en üst sıraya alan şirketimiz eşyalarınızı en modern yöntemlerle gideceği yere ulaştırır. Ayrıca nakliyat sektöründe gerçekleştirdiğimiz projelerle sektördeki tüm firmalara örnek olan şirketimiz; ev taşıma, ofis taşıma, inşaat taşıma, banka taşıma ve diğer tüm taşıma işlemlerinde sizlerin hizmetinizdedir. Tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek ve size sunacağımız hizmet hakkında tüm detayları öğrenmektir.


Taşıma Hizmetlerinde Doğru Çözüm: "https://ilmannakliyataydin.com" İlham Nakliyat


İlman Nakliyat firmamızda görev yapan çalışanlar eşyalarınızı titizlik içinde paketler. Eşyalarınızın paketleme işlemi sırasında kırılmasının önüne geçmek için hepsi ayrı ayrı paketlenir. Ambalajların ezilmemesi ve yanmaması için de profesyonel malzemeler kullanılır. Evden eve nakliyat talebiniz doğrultusunda paketlenen eşyalarınız konforlu araçlarla taşınır ve uzman şoförler tarafından en uygun yollardan gideceği yere ulaştırılır. Ayrıca eşyalarınızın yıpranmaması adına araç sıcaklığı ve güvenliği sürekli kontrol edilir. Eşyalarınızın belirtilen adrese ulaşmasından sonra deneyimli personeller taşımaya başlar. Eşyalar dikkatli şekilde taşındıktan sonra paketlerden aşamalı şekilde çıkarılır. Eşyalarınızın paketten çıkarılma işleminden sonra gösterdiğiniz noktaya kurulumu yapılır.

Che 17 Ağustos 2019 10:22

Cevap: https://ilmannakliyataydin.com
 
Başarılar diliyorum; umarım meşakkatli yolda uzun soluklu olursunuz..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net