IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Web Site Tanıtımı (https://www.ircforumlari.net/web-site-tanitimi/)
-   -   Esen Sözlük - Yeni Sözlük Sitesi (https://www.ircforumlari.net/web-site-tanitimi/844417-esen-sozluk-yeni-sozluk-sitesi.html)

pasanet55 19 Kasım 2019 14:48

Esen Sözlük - Yeni Sözlük Sitesi
 
Sözlük kavramına yeni bir soluk getirecek olan Esensözlük.com içerisinde birçok seçenek yer alacaktır. Bu bakımdan sitenin içerisindeki kullanıcıların ve diğer ziyaretçilerin bilgilenebilecekleri alanların varlığından söz edilebilir. Teknoloji ağırlıklı sözlük entry’lerinin girilmekte olduğu sitede yakın bir zaman içerisinde diğer alanların da aktif hale getirileceğini belirtmek lazım gelmektedir. Bu sayede sözlüğün çok farklı kitlelere hızlı bir biçimde ulaşabileceğini söylemek yersiz olmayacaktır.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile alakalı olarak oldukça yeni olduğu bilinmelidir. Ancak buna rağmen sosyal medya araçları üzerinden paylaşımlarının yapıldığı ve yaygın şekilde kitlelere ulaştığı unutulmamalıdır. Bu arada siteye üye olmanın tamamen ücretsiz olduğunu da hatırlatmak gerekmektedir. Site içerisindeki yerinizi hızlı bir biçimde almanız önerilmektedir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net