IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Mart 2020, 19:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
DEATHKO - Forum




Türkiye’de büyük bir oyuncu kitlesine sahip [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , 1 VSV 1, ölüm oyunu ve klan savaşı gibi özellikleri ve Edana, Akara, Xigenon, Cypher ve Logos olmak üzere aktif 5 sunucusu ile yıllardır tercih edilen bir sunucu.

DeathKO CPoint ve GB



Karus ve El Morad arasındaki bu amansız mücadeleyi yaratan DeathKO’da zafer için, her oyuncu kendi ırkı ile birlikte savaşıyor, savaştan sonra kahraman olarak belirlenen oyuncuya kral tarafından bir ünvan ve ödül parası veriliyor. Sende DeathKO’yu indir ve bu amansız mücadeleye katılıp ya takımının kahramanı ya da en büyük destekçisi ol.



DeathKO’nun resmi satıcısı BursaGB üzerinden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] CPoint ve GB satın al, hem indirimli fiyat avantajını yakala hem de BursaGB’nin müşterilerine sunduğu birçok hizmeti kullan. Ayrıca DeathKO’nun geliştiricisi ACME’nin de resmi satıcısı olan BursaGB’de tüm ACME oyunlarının CPoint ve KC’lerini indirimli ve güvenli satın alma fırsatını yakala.

Efsane Knight Eğlencesi !



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ’nun yetkili satıcısı BursaGB ile satın aldığınız her CPoint’in miktarına bağlı olarak artış gösteren bonus CPoint ile birlikte BursaGB Çekiliş puanı kazanırsınız. Böylece uygun fiyata talep ettiğiniz CPoint miktarına bonus ekleyebilir ve kazandığınız çekiliş puanları ile BursaGB tarafından düzenlenen haftalık ve aylık oyun çekilişlerine katılabilirsiniz.



Satın aldığınız DeathKO CPoint’ler anında teslim edilir. GB’lerin alım satım işlemleri ise sabah 09:00 ve gece 02:00 saatleri arasında gerçekleştirilmektedir.

DeathKO GB ve CPoint Neden BursaGB’den Satın Alınmalı ?

→ 12 Yıldır Türkiye başta olmak üzere dünya genelinde oyunculara hizmet veren BursaGB’de Steam, uPlay, Origin, PC ve Playstation gibi onlarca platformda yer alan oyunların E-Pin, CD Key ve oyun parası satışını yapmaktadır. Canlı destek hizmeti, WhatsApp destek hattı, indirimli fiyatlar, etkinlikler ve daha fazlası BursaGB’de sizi bekliyor. Sizde DeathKO için GB ve CPoint alışverişinizi BursaGB üzerinden güvenli ödeme kanalları aracılığıyla gerçekleştirebilir ve bir çok bonus fırsatından yararlanabilirsiniz.

DeathKo GB ve CPoint Nasıl Satın Alabilirim ?

→ Öncelikle satın almak istediğiniz DeathKo CPoint paketini ya da GB miktarını belirleyin. Ardından seçtiğiniz ürünleri sepetinize ekleyin ve ödemenizi gerçekleştirin. Ve işlem tamam ! CPoint kodunuz saniyeler içerisinde gönderilirken, GB teslimatınız ya da satışınız birkaç dakika içinde tamamlanacaktır.

DeathKo GB ve CPoint Hemen Teslim Edilir mi ?

→ Evet, satın aldığınız CPoint paketinin ya da GB işlemi hemen tamamlanmaktadır. CPoint saniyeler içerisinde teslim edilirken, GB’niz yoğunluğa bağlı olarak teslim edilir ya da satış işleminiz için sizden alınır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
https://www.deathko.com.tr yego Web Site Tanıtımı 1 30 Mart 2020 19:47
Forum Kategori Simgeler (Gelişmiş) || Forum Category Icons (Advanced) hAte vB 3.8.x Eklentileri 0 04 Aralık 2014 17:24
Forum İstanbul Ve Marmara Forum Kukla Festivali'ne Ev Sahipliği Yaptı Thetis Kültür ve Sanat 0 07 Mayıs 2012 21:17
Pr1 Forum Sitesiyle Link Degisimi Sadace Forum Siteleriyle MountaineR Link değişimi 0 28 Nisan 2010 04:12