IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Aralık 2019, 18:24   #1
Çevrimdışı
mum
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mevsim Temizlik Şirketi




Temizlik şirketi ihtiyacınızda İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında yedi gün yirmi dört saat temizlik hizmeti veren Mevsim Temizlik Şirketi, size en iyi temizlik hizmetini garanti etmektedir.

Mevsim Temizlik Şirketi İstanbul'daki bireysel ve kurumsal temizlik hizmetlerinde gösterdiği %100 memnuniyet odaklı çalışmaları ile hizmet sunduğu tüm müşterileri tarafından tavsiye edilen bir temizlik şirketidir. Uzun yıllardır İstanbul'da [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olarak faaliyet gösteren firmamız, ev temizliği, iş yeri/ofis temizliği, dış cephe temizliği gibi tüm temizlik konularında en ucuz fiyat garantisi ile hizmet sağlamaktadır.

Ev, daire ve iş yerinizi söz verdiği gibi zamanında temizleyen ve randevularına son derece sadık olan firmamız güler yüzlü ve işinin ehli çalışanları ile size benzersiz bir temizlik hizmeti sağlıyor.

Firmamız, ofis/iş yeri temizliği, klinik, hastane temizliği, apartman temizliği, ev temizliği, inşaat sonrası temizliği, bahçe temizliği, dış cephe temizliği, okul temizliği, plaza ve AVM temizliği, villa temizliği gibi temizliğe ihtiyaç duyduğunuz tüm alanlarda profesyonel temizlik hizmetleri sunarak İstanbul'un her yerindeki müşterilere bu hizmetten yararlanma fırsatını sağlıyor. Mevsim Temizlik Şirketi, güvenilir ve kurumsal bir temizlik şirketidir. Mevsim Temizlik Şirketi olarak amacımız, müşterilerimize yüksek kalitede profesyonel bir temizlik hizmeti sunarak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık