IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Web Site Tanıtımı (https://www.ircforumlari.net/web-site-tanitimi/)
-   -   Bahçelievler Diş hekimliği (https://www.ircforumlari.net/web-site-tanitimi/848635-bahcelievler-dis-hekimligi.html)

hayvanbilgisi 20 Aralık 2019 20:28

Bahçelievler Diş hekimliği
 
Bahçelievler Diş hekimliği
25 yıldan uzun süren tecrübesi ile birçok ağız ve diş operasyonlarında başarılı olan Dental Group, 1 Ocak 2008 tarihinden bu yana
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
polikliniğinde uzman kadrosu ile hizmet vermeye devam ediyor.

Profesyonel ve son teknoloji cihazlarla, ağız içi kameradan panoramik röntgene kadar tüm işlemler Bahçelievler Dental Group Poliklinik ile tek bir merkezde gerçekleştiriliyor. Polikliniklerde; Diş ağrısı tedavisi, eksik diş tamamlama, pediatrik diş tedavisi, aile diş hekimliği, lazer diş hekimliği, protez diş tedavisi, çocuk diş tedavisi, protetik tedavi gibi önemli diş sağlığı prosedürlerine ek olarak, çene cerrahisi, gülümseme tasarımı ve diş düzeltme gibi estetik işlemler de hastalarımıza sunulmaktadır.

Bahçelievler Dental Group, tüm branşlarında uzman ve deneyimli doktorları ile hastalarına estetik diş hekimliği ve diş protezi tedavi hizmetleri sunmaktadır. Poliklinikte çalışan uzman diş hekimleri; Hasta haklarına saygı duymak, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini ön planda tutmak, tıbbi etik kurallara uymak ve sosyal sorumluluk görevlerini yerine getirmek gibi öncelikleri dikkate almaktadır.

Ağız ve diş problemleri diş hekimlerimiz tarafından titizlikle ele alınmakta ve tedaviler buna göre yapılmaktadır. Ağız ve diş polikliniği olarak hedefimiz ağız ve diş sağlığı konusunda farkındalık sağlamanın yanı sıra tedavi hizmeti vermektir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net