IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ocak 2020, 22:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
https://www.istanbuldisestetik.com/zirkonyum-dis-kaplama/




Web Adresi: https://
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Enver

Hosting Sağlayan Firma: Guzel.net

Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Melih

Kullanılan Sistem Hakkında Bilgi: Wordpress

Site İçeriği Hakkında Detaylı Bilgi: Sağlık

Site hazır bir sistem ise sistem üzerinde yapılan düzenlemelerden bahsedilebilir.(Bu madde isteğe bağlıdır): Zirkonyum Diş Kaplama Ömrü Ne Kadardır?
Zirkonyum diş kaplama uygulaması bugün en çok uygulanan en kaliteli diş kaplama uygulamaları arasında yer alıyor. Ekonomik fiyat tarifesinden uygulanan zirkonyum diş uygulaması kullanıma göre ortalama olarak en düşük 5 yıllık bir ömre sahiptir. Bununla birlikte diş doktoru tarafından sunulan uyarı ve tavsiyelere harfiyen uyulması durumunda bu kaliteli diş kaplama uygulaması 15 yıla kadar uzun bir ömre sahip olabiliyor. Ayrıca diş doktoru kliniği tarafından da belirtildiği üzere zirkonyumlu diş uygulamasında birçok hastalarda bu süreç 15 yıla kadar uzayabiliyor. Dolaysıyla bu etkili diş kaplaması ömrü emax diş uygulamasına oranla daha uzun olabiliyor. Bu da bireylerde gerek ekonomik anlamda ve gerekse de diş sağlığının uzun süreli olarak korunması açısından avantajlar sağlıyor.
Zirkonyum Diş Kaplama Söküm İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir?
Diş doktoru tarafından lamine diş uygulamasında da belirtildiği üzere zirkonyumlu diş kaplamasında da söküm işlemi için toplamda 2 farklı seçenek söz konusudur. Birinci seçenekte, uygulamanın diş etleriyle birleştiği noktaya uç kısmında küçük düzeyli bir çıkıntı söz konusu olan zirkon kaplama sökücü adını alan küçük bir alet yerleştirilir. Bu aşamadan sonrasında küçük düzeyli darbeler gerçekleştirilerek zirkonyum yerinden alınması sağlanır. Ayrıca ilk seçenek ikinci seçeneğe oranla daha düşük risklidir. Bu sebeple genellikle ilk seçenek daha çok tercih edilir. Zirkonyum diş kaplama söküm işleminde başvurulan ikinci seçenek ise, zirkon kaplamalar özel bir kesici alet üzerinden kesilerek yerinden alınır. Bu aşamadan sonrasında ise kaplama artık yeniden kullanılması söz konusu olmaz. Kesme işlemi diş dolgusunda tercih edilen airatör adını alan özel bir cihaz üzerinden gerçekleştirilir.
Zirkonyum Diş Kaplama Sonrasında Sigara Ve Alkol Kullanılabilir mi?
Kaliteli implant diş tedavisinde olduğu gibi zirkonyum dişlerde de bir müddetliğine sigara ve alkolden uzak durulması tavsiye edilir. Genel sağlık açısından da zararlı olan bu maddeler zirkonyumlu diş kaplama tedavisinde herhangi bir yan etkiye neden olmaz. Ancak buna rağmen sağlığın korunması açısından sigara ve alkolden kalıcı olarak uzak durulması tavsiye edilir. Zirkonyum diş kaplaması tedavisi sırasında ve sonrasında da herhangi bir problem söz konusu olmaz. Alanında uzman olan diş doktor kliniği tarafından bu diş uygulaması gerçekleştirildiğinde risk durumu sıfır düzeyine düşebiliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zirkonyum Diş Amelia Sağlık Köşesi 0 16 Mayıs 2014 19:46
Zirkonyum Porselen Nedir, Avantajları Nelerdir Liaaa Sağlık Köşesi 0 29 Haziran 2012 16:56
Zirkonyum İmplantlar Liaaa Sağlık Köşesi 0 29 Haziran 2012 16:54
Zirkonyum Diş Nedir Liaaa Sağlık Köşesi 0 29 Haziran 2012 16:53
Zirkonyum Nedir YapraK Ödev ve Tezler 0 16 Nisan 2009 03:55