IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ocak 2020, 01:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İtalya'da Eğitim Sonrasında Türkiye'de Çalışma Fırsatları




İtalya'da Eğitim Sonrasında Türkiye'de Çalışma Fırsatları
Bugün Türkiye'de en iyi konumda gösterilen üniversitelerde dahi eğitim almanız sonrasında iş bulma konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Çünkü öncelikle İngilizce dışında farklı bir dil bilgisine sahip olmanız, kalifiye bir konuma ulaşmanız ve tecrübe elde etmeniz talep edilecektir. Ancak İtalya'da eğitim alınması sonrasında tamamlanan lisans veya yüksek lisans bölümleri ile birlikte Türkiye'de çalışma açısından daha fazla imkan elde edilebilir.

İtalya'da yer alan üniversiteler hem akademik anlamda çok daha fazla imkana sahip olurken, hem de öncelikle İngilizce olmak üzere sonrasında İtalyanca dil bilgisine sahip olmanız açısından avantaj sağlamaktadır. Ayrıca üniversitelerin sağladığı eğitim koşulları göz önünde bulundurulduğunda, İtalya’da eğitim ile daha profesyonel bir akademik eğitim yöntemi ve çalışma fırsatları elde edilmektedir. Bu sayede Türkiye'de daha fazla şansı elde edilebilir.

Örnek olarak İtalya'da yüksek lisans eğitimi almış bir kişi Türkiye'de çok daha geçerli bir konumda iş bulma şansı elde edecektir. Bilhassa özel sektörde çalışmak isteyen bir kişi, İtalya'da mühendislik eğitimi gibi programlar sonrasında daha fazla ön planda bulunacaktır. Ancak Türkiye'de devlet kurumlarında çalışmak istediğinizde, öncelikle sahip olduğunuz diploma için denklik almanız ve sonrasında yine memuriyet atamalarını kazanmanız gerekecektir.

İtalya'da Eğitim İçin Başvurular Ne Zaman Yapılır?

Türkiye'de genellikle Ağustos ve Eylül ayı içerisinde yapılan üniversite başvuruları ve tercihleriyle üniversite kayıt hakkı kazanılabilir. Ancak İtalya'da eğitim almak istediğinizde, üniversitelerin sağladıkları başvuru süreleri ve tarihleri değişiklik gösterebilir. Bu konuda her üniversite için detaylı inceleme yapmak önemlidir.

Ülkede kayıt gerçekleştirerek İtalya'da üniversite eğitimi almak istediğiniz akademik kurumların tüm bilgilerine ulaşmak, kayıt tarihleri ve kayıt şartlarını öğrenmek için
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
üzerinden bilgi alabilirsiniz. Bu firma merkezi Milano'da bulunmak üzere Türk öğrenciler için de ülkemizde İstanbul üzerinden hizmet veren bir danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Pava Education firması İtalya'da eğitim koşullarını gerçekleştirmeniz için gereken maddi koşullar, dil eğitimi, konsolosluk işlemleri ve sigorta işlemleri gibi birçok konuda sizlere destek hizmetleri verecektir. Bu sayede ilk noktasından başlamak üzere İtalya'da tıp okumak istemeniz ile birlikte her noktada yapacağınız işlemler ve hangi tarihlerde başvuru yapılacağı açısından 365 gün firma ile iletişim kurabilirsiniz.


Konu Che tarafından (12 Ocak 2020 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: Dış linkler temizlendi.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
https://epmedya.com patron01 Web Site Tanıtımı 0 11 Mayıs 2019 23:08
https://www.umraniyegelinarabasisusleme.com/ enesk001 Web Site Tanıtımı 0 22 Nisan 2019 20:56
https://barisplastik.com/ emrekaracax Web Site Tanıtımı 0 02 Kasım 2018 16:56