IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Kasım 2020, 14:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Doktorsuz laboratuvarız kendi kendine korona testi!




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile ilgili bilgi ve test edinme sitesi arıyorsanız hoş geldiniz. İnternet üzerinden çok sayıda bilgiye kolay bir şekilde ulaşabiliyoruz. Bu da doğal olarak bilgi dağarcığımızı arttırıyor. Dünyanın bir numaralı gündem maddesi olan Korona virüs (Covit-19) a yönelik de birçok site var. Bugün sizler için Korona virüs (Covit-19) a dair yeni bilgiler edinebileceğiniz ve online test olabileceğiniz bir site önermek isteriz. İlgili tüm detaylara Koronateshismerkezi.com aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Hastalığın güncel belirtilerini esas alarak online testler ile oluşturulmuş site yayın hayatına devam ediyor. Sağlık siteleri günümüzde giderek artıyor. Ve bu sitelerden bir tanesi de koronateshismerkezi.com olarak biliniyor. Sade bir içerikle net bilgi sunan bu site her gün giderek gelişiyor. Aslında adı da oldukça güzel ve akılda kalıcı.

Koronateshismerkezi.com. Hastaneye gitmeden kendini test etmek isteyen kişiler için güzel bir site. Virüsün semptomları hakkında çok sayıda soru var ve bu sorulara cevaplayarak kolayca kendinizi test edebiliyorsunuz. Korona Teşhis Merkezi / koronateshismerkezi.com web sitesinde çok sayıda soru vardır. Örnek vermek gerekirse, boğaz ağrısı yaşıyormusunuz, tek nefeste 0'dan 20' ye kadar sayabiliyormusunuz gibi. Ve depresif bir kişilikmisiniz yoksa mutlu bir kişilikmisiniz gibi. Sizin için önerdiğimiz korona test sitesi altı dilde hizmet vererek dünya insanlarına da umut oluyor . Sizlerin de göz atmasını tavsiye ederiz. Çok sayıda test yer alıyor sitede. Doktor Ertan Kutlucan ve ekibi tarafından hazırlanan bu testlerin araştırma aşaması da son derece zorlu. Her testin sonunda olumlu yada olumsuz puanlarınız hesaplanarak size bir sonuç veriliyor.

İstediğiniz her zaman Korona teşhis merkezi sitesindeki soruları çözüp kendinizi test edebilirsiniz. Korona teşhis merkezi sitesi hastaneye gitmeden korona semptomlarınız hakkında sizlere doğru bilgi ulaştırmayı hedefler. Sizler de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]? sorusunun cevabı hakkında bilgi almak isteseniz bu siteyi tercih edebilirsiniz. En iyi güncel sağlık sitleri arasında yer alan bu site eminiz ki sizleri de memnun edecektir. Tüm detaylar için giriş yapabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Ocak 2021, 21:07   #2
Çevrimdışı
Che
~ Gevezeyiz.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Doktorsuz laboratuvarız kendi kendine korona testi!




Başarılar diliyorum; umarım meşakkatli yolda uzun soluklu olursunuz..

__________________
char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); }
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vuhan'da korona testi sayısı 4 milyona yaklaştı Risque Dünyadan Haberler 0 18 Mayıs 2020 10:51
Kendi Kendine Konuşma Funda Sağlık Köşesi 0 30 Mart 2018 04:39
Kendi Kendine Ruj Kişisel Gelişim 0 05 Eylül 2011 19:07
Kendi kendine Satuk Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 11 Nisan 2010 18:23