IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2021, 12:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ankara Böcek İlaçlama için Doğru Tercih




Şirketimiz 1990 yılından itibaren Türkiye’nin en büyük hizmet firmalarında üst düzey yöneticilik yapmış, profesyonel bir ekip tarafından 2008 yılında kurulmuştur.
Eğitimli ve tecrübeli doğaya ve çevreye duyarlı farklı ve yenilikçi üretken kadromuzla, sizlere Proje, Ürün Tedariği, Saha Eğitimleri, Teknik Eğitimler Şehirsel Alanda Entegre Haşere İlaçlama ve Kemirgen Kontrol [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hizmetleri ,Dezenfeksiyon Hizmetleri Su Deposu Temizliği ve Dezenfeksiyon işlemi hizmetlerini işinin uzmanı personellerimiz ile vermekteyiz

İşinin uzmanı kadromuzla, sizlere hizmetleri vermekten mutluluk duymaktayız
Gezgin ilaçlama olarak Halk sağlığı alanında zararlılarla mücadele kapsamında kemirgen, yürüyen ve uçan haşerelerin kontrolü konusunda dünya lideri üretici firmalarla çalışmaktadır. Marka değeri yüksek olan ithal markalı ilaçları kullanmaktayız.

Problemlere etkili, sistemli, teknik çözümler üreten GEZGİN İlaçlama , sektörde başarısını kanıtlamıştır. haşere mücadelesi konusundaki deneyimlerini ve birikimini tüm Türkiye'de başarıyla sürdürmektedir.

MİSYONUMUZ

En yüksek kalitede hizmet anlayışı ile beden akıl ve ruhuda katarak insan hayatını kolaylaştırıp değer katmak için varız. Ankara ve diğer tüm illerde böcek ilaçlama Meslek hayatını benimseyen haklarının ve sosyal sorumluluğunun bilincinde, her zaman öncü ve yenilikçi uygulamalar ile karşınızdayız. Ankara da kurulmuş firmamızla Ankara böcek İlaçlama [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile tüm illerde GEZGİN ilaçlama olarak çağdaş, güvenilir, çevreye duyarlı, müşteri haklarına saygılı, servis ve eğitim veren, şirket çalışanlarının her türlü sosyal hak ve eğitim ihtiyacına katkıda bulunan, müşterilerinin, tedarikçilerinin ve çalışanlarının mutluluğunu sürekli ve tam olarak sağlamayı ortak sorumluluk anlayışı içinde kabullenen, sürekli yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren bir kuruluş olmayı misyon olarak üstlenmiştir. Ankara [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Firması olarak Haşere İlaçlama ve Dezenfeksiyon konusunda lider İşletmeyiz



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



VİZYONUMUZ

Temel kalite politikalarımız çerçevesinde oluşturduğumuz hizmet stratejilerimiz ışığında, verdiğimiz kaliteli hizmetle ileri ve saygın bir kuruluş olarak; müşteri tercihlerinde bir numara olmak ve çalışanlarımız, müşterilerimiz, tedarikçilerimizle; güvenli, huzurlu, şeffaf ve demokratik bir ortam yaratarak bunun sürekliliğini sağlamaktır.

TEMELDEĞERLERİMİZ

Ankara ve diğer illerde Böcek İlaçlama Haşere İlaçlama iş ahlakı, iş felsefesi, iş yapma politikaları gibi konuları şirketin ana düşüncesi olarak ele almış ve belirli değerler sistemi yerleştirmiştir. Bu değerler sistemi, günün koşullarına göre çeşitlilik göstermekte ve ona göre geliştirilmektedir. Şirket kültürüne şirket sahibi ilk olarak şirkette çalışan tüm elemanlarımız tarafından benimsenmiş ve sahip çıkılmaktadır.
GEZGİN İLAÇLAMA HİZMETTE GÜVEN VE ÇÖZÜM SUNMAKTADIR.

KALİTE POLİTİKAMIZ / BELGELERİMİZ

TSE (HYB) Hizmet Yeterlilik
ISO 9001-14001-45001 Belgeleri
Biyosidal Ürün Uygulama İzin Belgesi(Sağlık Bakanlığı Ruhsatı)
Biyosidal Ürün Uygulayıcı Sertifikaları
3. Sahis Sigortası

HİZMETİ ALANLARIMIZ

Kamu Kurumları
Belediyeler
Rezidanslar
Sağlık Kuruluşları
Site Bina ve Konutlar
Marketler
Kafeler
Fabrikalar
İşyerleri

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beöcek ilaçlama, böcek, böcek ilaçlama ankara


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KPSS-2012/2 Tercih Kılavuzundan Yerleştirme İçin Tercih Yapan/Tercih Yapacak Adayları Violent Eğitim Haberleri 0 22 Kasım 2012 16:33