IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Webmaster Genel (https://www.ircforumlari.net/webmaster-genel/)
-   -   SEO Yaparken Hayati Önem Taşıyan 5 Hata! (https://www.ircforumlari.net/webmaster-genel/764411-search-engine-optimization-yaparken-hayati-onem-tasiyan-5-hata.html)

Che 11 Aralık 2016 19:58

SEO Yaparken Hayati Önem Taşıyan 5 Hata!
 
Tez medya olarak genelde sizlere kendi kendinize yapabileceğiniz maliyetsiz temel SEO tekniklerini sunarken her şeyi detaylı olarak yazmaya özen gösteriyoruz fakat arada gözümüzden kaçan hususlar oluyor. Bu yazımızda kendi kendinize SEO yaparken hayati önem taşıyan 5 SEO Hatasını göstereceğiz. Bunları göz önünde bulundurarak işlemlerinizi yaparsanız her şey daha güzel olabilir!



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]









1) Anlamsız ( Gereksiz ) Anahtar Kelime Kullanımı: Anahtar kelimeleriniz artsın veya Google'da indexlenme sahası büyüsün diye gereksiz anahtar kelime kullanımı veya bir anahtar kelimeyi hecelerine kadar bölüp fazla fazla anahtar kelime üretmeniz ve tabiki konuyla doğrudan bağlantılı olmayan anahtar kelime kullanımınız Google tarafından cezalandırılıp sıralamanızın düşmesine sebep olabilir. Anahtar kelime deyip geçmeyin, özenle seçin!

2) Çok Sayıda Link Almak: Dışarıdan sitenize çok sayıda link almak artık pek işinize yaramamakla beraber " Link Spam Score " puanınızı bile arttırabilir. Sadece Domain Authority ve Page Authority değeri yüksek sitelerden link almanızın faydası olacak.
3) Sitenizde Gereksiz Sayfa Bulunması: Ziyaretcileriniz tarafından tercih edilmeden, pek fazla girilmeyen sayfalarınızı silmelisiniz. Sadece Page Authority'si yüksek olan sayfaları sitenizde tutmanızın faydası olacaktır. Page Authorty değerinizi " BURADAN " öğrenebilirsiniz.

4) Uzun Makale veya İçerik Kullanımı: Eskisi gibi upuzun makaleler yazmanız artık ziyaretçilerin pek ilgisini çekmiyor. Hatta sıkılıp erken çıkmasına yol alıyor. Buda sizin erken çıkma oranınızın yükseldiğini gösterir. Buda kötü bir şey. Bunun için ziyaretçinizi sitede tutabilecek ilginç fotoğraflar veya orta süreli videolar kullanmanızın her zaman büyük katkısı olacaktır.

5) Sosyal Medya Takipçi Satın Alınması: Sitenizin kurumsallığını arttırmak için sosyal medya'da takipçi almanız kesinlikle hiç bir işe yaramayıp bazı durumlarda ters tepki bile yaratabilir.

Linux 19 Aralık 2016 16:53

Cevap: SEO Yaparken Hayati Önem Taşıyan 5 Hata!
 
Bazıları çok siteden link alınca iyi bir seo çalışma yaptığını sanıyor ne yazık ki. Bilmiyorlar ki onu yaptıklarında yarardan çok zarar verecekler.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net