IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Webmaster Genel (https://www.ircforumlari.net/webmaster-genel/)
-   -   SEO Çalışmanızı Kendiniz Yapın! (https://www.ircforumlari.net/webmaster-genel/764412-search-engine-optimization-calismanizi-kendiniz-yapin.html)

Che 11 Aralık 2016 20:02

SEO Çalışmanızı Kendiniz Yapın!
 
SEO Çalışmanızı Kendiniz Yapın!
Bir web siteniz var ve Google'da yükselmek istiyorsunuz. Fakat SEO için ayırdığınız bir bütçe yok. Doğal olarak kendi SEO'nuzu kendiniz yapmanız size bazen zamandan ve genelliklede paranızdan tasarruf yapmanızı sağlayacaktır. Bu makalemizde hem siteniz için SEO taktikleri hemde yapmanız gereken işlemler ve işlemleri yapabileceğiniz bazı siteleri paylaşacağız.

Site içi ve site dışı SEO olmak üzere 2 türlü kendi kendinize yapabileceğiniz teknikleri bu makale altında bulabilirsiniz. Makalenin tümünü görüntüleyerek yavaş yavaş sitenizi üst sıralara taşımaya başlayın!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Site İçi SEO

İlk olarak yapmanız gereken şey kullandığınız CMS yazılımına ait bir site içi SEO eklentisi kurmak olmalı. En çok kullanılan iki CMS yazılımı olan WordPress ve Joomla eklentilerini paylaşalım. WordPress eklentisini indirmek için BURAYA TIKLAYIN / Joomla eklentisini indirmek için BURAYA TIKLAYIN. Eklentilerini kurduktan sonra SEO ayarlarını yapıp site içi SEO'nun %80 tamamlanmış olacaktır.

Site Dışı SEO

Site dışı SEO için birden fazla yapılması gerekenler vardır. Başta ne kadar önemi kalmadı denilse de güncel forum sitelerinden link almak her zaman iyidir. Yani bir makale yazdınız diyelim. Güncel bir forum sitesinde ilgili kategoride bir konu açıp yazdığınız makalenin bir kesitini paylaşıp alt tarafa sitenizdeki o makalenin linkini paylaşarak sitenize değeri yüksek forum sitelerinden ziyaretçi getirebilirsiniz. Bu da o makalenin anahtar kelimelerinde ve sitenin genel anahtar kelimelerinde başta Google olmak üzere arama motorlarında yükselmesine katkıda bulunur. Başka bir madde olarak sitenizin imlemesini yapmalısınız. Belli başlı imleme siteleri olarak

1.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
4.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
5.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu işlemlere ek olarak ufak ücretlerle Hızlı Tanıtım bu siteden gerçekten çok kaliteli sitelerden çok kaliteli link sağlayabilecek sitelerden ufak tefek ücretlerle tanıtım yazısı alabilirsiniz gerçekten çok faydası olacaktır. Tüm işlemlerinizi bitirdikten sonra sitenizi arama motorlarında pingletmeyi unutmayınız. Tavsiye ettiğimiz ping sitesi Mass Pinger sitesini kullanabilirsiniz. 3 hafta süreyle pingletmenizde yarar olacaktır. Aynı zamanda son zamanlarda Google'nin en dikkat ettiği noktalardan birisi mobil uyarlılıktır. Wordpress sitenizi mobil uyumlu yapmak için kullanmanız gereken eklenti ==> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Linux 19 Aralık 2016 16:52

Cevap: SEO Çalışmanızı Kendiniz Yapın!
 
Teşekkürler hocam.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net