IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2023, 18:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Microsoft, Windows 11 Dosya Gezgini tasarımında köklü değişikliklere gidiyor




Dosya Gezgini büyük değişiklikler geçirecek


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Elde edilen dahili örneklerde Dosya Gezgini’nde yeni bir arama kutusu ve yeni ana sayfa düğmesi dikkat çekiyor. Revize edilmiş kullanıcı arayüzü tasarımının yanı sıra başlık tasarımları da değiştirilmiş. Öte yandan Dosya Gezgini'nin ana sayfası toplantılar, indirmeler ve iş arkadaşlarının yorumlarıyla ilgili öğeleri içeren Microsoft 365 entegrasyonunu gösteriyor. "Yeni", "kopyala" ve "yapıştır" gibi mevcut başlık düğmelerinin de konumunun değiştirileceği görülüyor.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sol taraftaki hızlı gezinme menüsü de daha modern bir hale büründürülmüş. Ayrıntılar bölmesi de yine Microsoft 365 ile entegre edilmiş ve zenginleştirilmiş. Yapılan Microsoft 365 entegrasyonu sayesinde kullanıcıların e-posta dizilerini ve bulut aracılığıyla birden çok iş arkadaşı arasında paylaşılan veya e-postayla eklenen dosyalar hakkındaki son yorumları görmesi sağlanacak. Dokunmatik ekranlar için daha kolay bir kullanım sunulacak


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tam Boyutta Gör Aktarılanlara göre yapılan bu değişikliklerin büyük bir çoğunluğu Dosya Gezgini’ni dokunmatik ekranlar için daha kolay bir hale getirecek. Ayrıca Microsoft, yeni bir "Galeri" alanı aracılığıyla Dosya Gezgini için daha zengin bir fotoğraf görüntüleme deneyimi üzerinde çalışıyor. Kullanıcılar görselin üzerine imleci getirdiklerinde daha büyük bir önizleme elde edebilecekler. Ayrıca, Microsoft'un Dosya Gezgini'ne "etiketleme" özelliğinin geleceği belirtiliyor. Bu özellik, macOS'un Finder uygulamasında olduğu gibi, anahtar sözcükleri ve renkleri kullanarak belirli dosyaları düzenlemeye ve kategorilere ayırmaya olanak tanıyacak.
Bir süre önce sekme tasarımını getiren Microsoft, bahsedilen bu değişiklikleri getirirse 10 yıl önce çıkmış olan Windows 8’den bu yana en kapsamlı Dosya Gezgini güncellemesini yapmış olacak. Microsoft'un bu yenilenmiş Dosya Gezgini’ni 2023'ün sonundan önce kullanıcılara sunmayı hedeflediği belirtiliyor. Dolayısıyla kapsamlı güncellemelerin büyük bir kısmının Windows 11 23H2 ile geleceğini varsayabiliriz.
Microsoft'un Windows 11'deki Dosya Gezgini'nde kullanıcı arayüzünü ve özelliklerini geliştirecek büyük bir güncelleme üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Windows Central, yeni Dosya Gezgini’nde Microsoft 365 ile OneDrive'ın derinlemesine entegre edileceğini ve tasarımın modernleştirileceğini raporladı.

alıntı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu CORDON BLEU tarafından (26 Ocak 2023 Saat 18:44 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dosya Gezgini'ne Tarayıcı Benzeri 'Sekme' Özelliği Geliyor SLyther Bilgisayar Dünyasından Haberler 0 11 Haziran 2022 11:46
Steam indirim kurallarında bazı değişikliklere gidiyor CORDON BLEU Oyun Dünyasından Son Haberler 3 28 Şubat 2022 15:19
MSI dosya uzantısı Microsoft Windows Installer - kurulum dosyası Kaf_Dağı Bilgisayar Donanımı 0 08 Şubat 2016 16:02
İşte Windows 8'deki Windows Gezgini! Slipknot Windows 0 11 Eylül 2011 11:34