IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Windows (https://www.ircforumlari.net/windows/)
-   -   XP Cd'si Gerekli için Paket Programlar (https://www.ircforumlari.net/windows/202794-xp-cdsi-gerekli-icin-paket-programlar.html)

xfactor 28 Nisan 2009 14:44

XP Cd'si Gerekli için Paket Programlar
 
Tüm paket programlar Mrnxdmx kardeşimizin hazırladığı tüm ve en son güncelleme paketi (v1.0.4) ile uyumludur.Paketler kendi başlarına birer eklentidir.Extra programa ihtiyaç duymazlar.Eklenti paketlerini Nr Update pack ile cd içeriğini güncelledikten sonra uygulamanızı yani son işlem olarak uygulamanızı tavsiye ediyorum.
Sk8er_boi kardeşimize verdiği güzel tüyolar için teşekkür ederim.

Tüm paketler "i386" klasörü yanında çalıştırılmalıdır.

Kod:

http://rapidshare.com/files/9599029/1-cddendriver.exe

Driverları cd üzerinden kurulum aşamasında yüklemenizi sağlar.Sadece Driver isimli klasöre kendi driverlarınızı eklemeniz gerekiyor.
Kod:

http://rapidshare.com/files/9599032/2-dosyapaylasimi.exe

windows Xp ağ üzerinden en fazla 10 adet bilgisayara paylaşım verir.Bu paket mevcut sınırı kaldırıyor.Sınırsız ağ paylaşımı sağlar.
Kod:

http://rapidshare.com/files/9599048/3-terminalserver.exe

Windows xp Professional için geçerli bir pakettir.Uzak masaüstü bağlantı sayısını artıtır.İster local ister başka bir makinadan (9 adet) oturum açmanızı sağlar.XP Pro'yu Terminal hizmetleri sunucusu haline getirir.
TCPIP:SYS yaması uygulanırsa 9 sınırı da kalkar."Dosya Paylaşımı" paketini kurarsanız TCIP:SYS yamasına gerek kalmaz.Fakat daha fazla bağlantı çoook ram gerektirir. (128 mb. x istemci sayısı)
Kod:

http://rapidshare.com/files/9599069/4-sataraidintegrator.exe

Xp Professional yada Home Edition Sürümlerini Corporate Lisanlı hale getirir.Yani tam sürüm hale getirir.
Kod:

http://rapidshare.com/files/9599115/6-vistaikonpaketi.exe

Aslı Vista Transformation Pack 6 ve Xpize 4.5 programlarının kaynak dosyalarının alınarak türkçe dil paketine uygun biçimde tekrar düzenlenmiş halidir.Bütün paketler gibi bu pakette direk cd'ye entegre edecek şekilde tasarlandı.Vista Transformation Pack 6 ve Xpize 4.5 programlarınıda cdinize kendi programlarını kullanarak ta ekleyebilirsiniz.Ama en az 300 mb. extra yere ve sistemin hızına göre 5-10 dakika fazla kurulum süresine ihtiyaç var.Ben hem yerden hem kurulum süresinden tasarruf ettiğimi düşünüyorum


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net