IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Windows (https://www.ircforumlari.net/windows/)
-   -   Windows 7 64bit'e mavi ekran şoku (https://www.ircforumlari.net/windows/438710-windows-7-64bite-mavi-ekran-soku.html)

Ocean 26 Aralık 2011 07:49

Windows 7 64bit'e mavi ekran şoku
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Eğer siz de 64-bit Windows 7 kullanıyorsanız, her an yeni bir mavi ekran şoku yaşayabilirsiniz.

Henüz yamanmamış kritik bir açık yüzünden 64-bit Windows 7'li bilgisayarınız mavi ekran hatası verip çökebilir.

x64 tabanlı Windows 7 bilgisayarlarda bellek hatasından kaynaklanan bug aynı zamanda zararlı kernel kodlarının sisteminize girmesine de sebep olabiliyor. 32-bit sistemlerde bulunan win32k.sys dosyası ise kernel kodlarını saldırılara karşı koruyor.

Basit bir HMTL script'i Safari ile açıldığında, kernel ile etkileşime giriyor ve sistem "belirtilmemiş hafıza alanı" hatası vererek ölümcül mavi ekran hatasını gösteriyor. İlk olarak Twitter'dan bir kullanıcının dile getirdiği hata üzerinde Microsoft yama çalışmalarına başladığını açıkladı.

SNOOPY 26 Aralık 2011 11:31

Cevap: Windows 7 64bit'e mavi ekran şoku
 
Temmuz'dan beri kullanıyorum, bir kez bile görmedim.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk