IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Windows (https://www.ircforumlari.net/windows/)
-   -   Microsoft Windows Vista Service Pack 1 RC Türkçe Orjinal (https://www.ircforumlari.net/windows/44378-microsoft-windows-vista-service-pack-1-rc-turkce-orjinal.html)

suuat 15 Aralık 2007 12:23

Microsoft Windows Vista Service Pack 1 RC Türkçe Orjinal
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Yeni donanım desteği
SP1 gelecekte daha da önem kazanacak olan donanım standartlarına destek getirecek. exFAT dosya sisteminin yanında SD host kontrol ünitelerinde beklenen Secure Digital (SD) Advanced Direct Memory Access (DMA) için de destek ekleniyor. Bu CPU kullanımını azaltarak transfer oranlarını hızlandıracak. Ve oyun geliştiricilerinin Direct3D grafiklerinden daha fazla faydalanabilmesi için Direct3d 10.1 desteği ekleniyor.
Yönetimsel değişiklikler
Sistem yöneticilerinin Group Policy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yönetiminde değişiklikler olacak. SP1 Group Policy Management Console (GPMC) kaldırıyor. Varsayılan olarak GPEdit.msc yerel group policy'leri düzenlemede kullanılacak. SP1 çıktığında sistem yöneticileri ayrı bir araç indirerek GPO ayarlarında değişiklik yapmak, yorum eklemek ve arama yapmak için bir araç indirmek zorunda kalacaklar. Fakat bu araç SP1 çıkana kadar indirilemiyor.
Yükleme planları
Son sürüm çıkarıldığında mevcut vista kullanıcıları Windows Updates'ten veya Windows Update sitesinden SP1 kurabilecekler. Boyutunun 50mb civarında olması bekleniyor. SP1 tek başına kurulum dosyası olarak da sunulacak. Her iki durumda da kurulum 32bit PC[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] lerde 7gb boş alan ve 64bit PC lerde 12gb hard disk alanı gerektirecek. Fakat bu alan sadece kurulum sırasında geçici olarak kullanılyor, kurulum bittikten sonra bu alan tekrar boşa çıkıyor.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Size: 1.39 GB


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net